Πιάνουμε θέση στις συναυλίες του Αυγούστου

Από το Ηρώδειο μέχρι το Άλσος πιάνουμε θέση στις πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες του λιοκαμμένου Αυγούστου.
Πιάνουμε θέση στις συναυλίες του Αυγούστου

Η Αθήνα θα είναι άδεια, αλλά αυτό δεν μας πειράζει καθόλου αφού θα γεμίσει μουσική αγαπημένων καλλιτεχνών της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει μουσικά ο Αύγουστος.

Brian Eno & Roger Eno στο Ηρώδειο
Τετάρτη 4 Αυγούστου



Μια θεαματική συναυλία, με τα δύο αδέλφια να συνθέτουν ατμοσφαιρικά μουσικά τοπία στο εμβληματικό ρωμαϊκό Ωδείο. Πρόκειται για ένα μοναδικό μουσικό γεγονός, καθώς οι δύο δημιουργοί εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, ενώ θα είναι και από τις σπάνιες ζωντανές εμφανίσεις του Μπράιαν Ίνο.

Εισιτήρια από εδώ

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
Δευτέρα 23 Αυγούστου



Ο αγαπημένος καλλιτέχνης εμφανίζεται στην Ελευσίνα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021. Παρέα του θα είναι αγαπημένοι φίλοι – συνεργάτες, η Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Δημήτρης Λάππας στην κιθάρα και στο μπουζούκι, ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα.

Είσοδος ελεύθερη με πρόσκληση από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής κατόπιν επικοινωνίας στα τηλ: 213 2047003/117.

Nostos Festival

Aνερχόμενοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες της διεθνούς και εγχώριας μουσικής ανεβαίνουν στις σκηνές του SNF Nostos για όλον τον Αύγουστο. Τραγουδήστε με το αγαπημένο συγκρότημα ΜΕΛΙSSES (26.08), νιώστε τη συγκίνηση από τη ζεστή και μεστή ερμηνεία της Φωτεινής Βελεσιώτου (28.08), γοητευτείτε από τον Έλληνα καλλιτέχνη-φαινόμενο Good Job Nicky (27.08) και την ατμοσφαιρική φωνή της Παυλίνας Βουλγαράκη (29.08) και ταξιδέψτε στα underground τζαζ κλαμπ της Νέας Ορλεάνης με την Αλέξια (27.08).

Παρακολουθήστε τον Νίκο Λαάρη (29.08) να ερμηνεύει μέρος των σπουδών για πιάνο του Αμερικανού συνθέτη Philip Glass και σαγηνευτείτε από το πρωτοποριακό ηχητικό τοπίο που θα δημιουργήσουν επί σκηνής οι Ergon Ensemble (28.08) με την ιρανοβρετανίδα πειραματική συνθέτρια Shiva Feshareki.

Είσοδος ελεύθερη, περισσότερα εδώ

Λίνα Νικολακοπούλου - Τάνια Τσανακλίδου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Πέμπτη 26 Αυγούστου

Τριάντα τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του, μυθικού πλέον, δίσκου Μαμά Γερνάω (1988), η Τάνια Τσανακλίδου και η Λίνα Νικολακοπούλου συμπράττουν ξανά φέτος το καλοκαίρι, σε μια συναυλία με τίτλο «Τα σχήματα των αστεριών».

Εισιτήρια από εδώ

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
Σάββατο 28 Αυγούστου

Μετά την πρώτη συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, η οποία έγινε sold-out ένα μήνα πριν την πραγματοποίηση της, οι δύο καλλιτέχνες θα μοιραστούν ξανά την σκηνή το Σάββατο 28 Αυγούστου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, χαρίζοντάς μας «Μια αγκαλιά τραγούδια».

Εισιτήρια από εδώ

Η Όπερα Bolshoi της Μόσχας στο Ηρώδειο
Κυριακή 29 Αυγούστου

Η Όπερα Bolshoi της Μόσχας έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μια μεγαλειώδη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, όπου θα ερμηνεύσει μερικά από τα πιο διάσημα έργα των Puccini, Wagner, Verdi, Tchaikovsky, Bizet καθώς και άλλων μεγάλων δημιουργών. Τους ερμηνευτές θα συνοδέψει η υψηλού επιπέδου συμφωνική Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών, με τη συμμετοχή 60 περίπου μουσικών. Τη Μουσική Διεύθυνση έχει αναλάβει ο Βύρων Φιδετζής.

Εισιτήρια από εδώ

Ο Μανώλης Μητσιάς στο Ηρώδειο
Δευτέρα 30 Αυγούστου

Ο καλλιτέχνης θα ανέβει για μια ακόμη φορά στη σκηνή του Ηρωδείου, για να αποτίσει φόρο τιμής στους κορυφαίους δημιουργούς, στιχουργούς και συνθέτες, που του εμπιστεύτηκαν τα μεγάλα τραγούδια τους. Ο Μανώλης Μητσιάς γιορτάζει τα 50 χρόνια του στο ελληνικό τραγούδι κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στα μουσικά μονοπάτια της ζωής του.

Εισιτήρια από εδώ.

Ο Γιάννης Πάριος στο Άλσος
Δευτέρα 30 και Τρίτη 31 Αυγούστου

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης με πάθος και αυθεντικότητα θα μας ταξιδέψει όπως κάνει πάντα με ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και αμέτρητες συγκινήσεις, σε δύο συναυλίες. 
 
Εισιτήρια από εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v