Σήμερα ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision με τη συμμετοχή της Ελλάδας

Το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου διεκδικεί απόψε για την Ελλάδα η Στεφανία Λυμπεράκη στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.
Σήμερα ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision με τη συμμετοχή της Ελλάδας
Αν κρίνουμε από τον πρώτο ημιτελικό της Τρίτης, η φετινή Eurovision είναι από τις διασκεδαστικότερες έβερ, με λιγότερες μπαλάντες, πολλά χορευτικά κομμάτια, και πολύ από το συνηθισμένο της φολκλόρ για τον οποίο την αποστέφονται οι χέιτερζ (γκόνα χέιτ).

Απόψε, Πέμπτη 20 Μαΐου στις 22.00 ώρα Ελλάδας θα δούμε στην ΕΡΤ1 τον δεύτερο ημιτελικό του φετινού διαγωνισμού που πραγματοποιείται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Νωρίς-νωρίς, στην τέταρτη θέση, εμφανίζεται η Στεφανία Λυμπεράκη με το τραγούδι Last Dance που όπως όλα δείχνουν θα φέρει στην Ελλάδα το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 22 Μαΐου.

Το Last Dance είναι μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ τα ρούχα της τραγουδίστριας επιμελήθηκε ο σχεδιαστής μόδας Βρεττός Βρεττάκος.

Η 18χρονη Stefania είναι η νεότερη από τους συμμετέχοντες στον φετινό διαγωνισμό, όπως και η νεότερη εκπρόσωπος που έχουμε στείλει ποτέ ως χώρα στη Eurovision.

Στον σχολιασμό της βραδιάς για την ΕΡΤ θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ στη ραδιοφωνική μετάδοση για το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, θα είναι ο Δημήτρης Μεϊδάνης.

Στον αποψινό Β' Ημιτελικό συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης οι χώρες: Σαν Μαρίνο, Εσθονία, Τσεχία, Ελλάδα, Αυστρία, Πολωνία, Μολδαβία, Ισλανδία, Σερβία, Γεωργία, Αλβανία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Φινλανδία, Λετονία, Ελβετία, Δανία.

Στο επίσημο app της Eurovision για κινητά προστέθηκε φέτος, εκτός από την κλασική ψηφοφορία, και η πολύ διασκεδαστική δυνατότητα να κάνεις cheering για έναν καλλιτέχνη όσο βρίσκεται στη σκηνή, πατώντας το εικονίδιο με τις καρδούλες, κι αυτό μέσω ενός αλγόριθμου ακούγεται live στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ.

Αν δεν επιστρέφεις σπίτι αυτές τις μέρες πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας, στο Ertflix θα βρεις διαθέσιμο τον ημιτελικό και αρκετές ώρες μετά τη λήξη του.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v