Μια Χριστουγεννιάτικη Playlist κερασμένη από εμάς

Μαζέψαμε αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, ελπίζοντας το 2021, να μας μπει καλά και μετά μουσικής.
Μια Χριστουγεννιάτικη Playlist κερασμένη από εμάς
Είναι περίεργα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Αν μας έλεγε κάποιος ότι τα Χριστούγεννα του 2020, θα τα περνάγαμε με μάσκες που δεν ήταν αγιοβασιλιάτικες, σίγουρα θα τον παίρναμε στο ψιλό. Αν μας έλεγε κάποιος ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα απαγόρευαν τις αγκαλιές και τα φιλιά αυτές τις μέρες, μάλλον θα γελούσαμε πίσω από την πλάτη του. Έλα όμως που όλα αυτά συνέβησαν κι έφτασαν τα Χριστούγεννα να τα ζήσουμε σε ρυθμούς Lockdown και περιορισμού μετακινήσεων.

Παρόλα αυτά, το κλίμα των ημερών επιβάλλει ζεστασιά, ανταλλαγή δώρων με εκείνους που μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι και όπως είναι αναμενόμενο το κατάλληλο soundtrack. Πριν από σένα, για σένα λοιπόν φτιάξαμε μια χριστουγεννιάτικη Playlist να σου κρατήσει συντροφιά αυτές τις μέρες, καλύπτοντας όλα τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα τραγούδια, που κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες και κάποια all time classics, βεβαίως, βεβαίως. Θα τα βρεις στη σειρά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δυναμώσεις την ένταση και να πατήσεις play.

Shaking Stevens- Merry Christmas Everywhere



Shawn Mendes, Camilla Cabello- Christmas Song



Christina Aguilera- The Christmas Song



Pentatonix- Twelve Days of Christmas



Padi Wubonn- Kuri Simas



Peter Hollens- Let the light In



Arata- It is Covid-19 Christmas



Escape the Fate- Christmas Song



Σοφία Δανέζη- Τα Χριστούγεννα ήρθαν τώρα



Αlcatrash- Το θαύμα των Χριστουγέννων



Κατερίνα Στικούδη- Τα Χριστούγεννα μου Εσύ



Γιώργος Κακοσαίος- Είναι Χριστούγεννα για αυτό…



Λαστ Χατζικρίστμας- Το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι του 2020





Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v