Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Άλσος

Ο αγαπημένος ερμηνευτής είναι έτοιμος να μας ξεσηκώσει για μια ακόμα φορά την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Άλσος!
Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Άλσος

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού covid 19 που αφορούν στην Αττική, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι το Θέατρο Άλσος συνεχίζει κανονικά όλες τις προγραμματισμένες παραστάσεις του.

Με γνώμονα το κοινό καλό, προχωράμε και συνεχίζουμε δυνατά, με όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από το νόμο. Διαβεβαιώνουμε το κοινό μας ότι η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων που φιλοξενούμε είναι ασφαλής, τηρώντας όλα τα νέα υγειονομικά μέτρα που θέσπισε η Ελληνική κυβέρνηση για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων σε ανοιχτά θέατρα.

Το θέατρο Άλσος, λειτουργεί με το 60% της πληρότητας του χώρου και είναι απαραίτητη η χρήση μη ιατρικής μάσκας καθ'όλη τη διάρκεια των παραστάσεων του. Παράλληλα πραγματοποιείται θερμομέτρηση των θεατών πριν την είσοδο τους στο χώρο.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την στήριξη! #threatroalsos #toalsos #diaskedaste_me_asfaleia 

Μετά τις 2 sold out εμφανίσεις του Κωστή Μαραβέγια τον Ιούλιο στο καλοκαιρινό ΑΛΣΟΣ και μετά από απαίτηση των θαυμαστών του, ο αγαπημένος ερμηνευτής είναι έτοιμος να μας ξεσηκώσει για μια ακόμα φορά την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου!
 
Ο Κωστής Μαραβέγιας ξέρει να μας συγκινεί και να μας ταξιδεύει αλλά και να μας ξεσηκώνει. Να μας ευφραίνει την ψυχή με τα τραγούδια, τις μουσικές και με τον προσωπικό αφηγηματικό του τόνο που όλοι αγαπάμε.

Με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με τον δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο δεν θα αφήσει για άλλη μια φορά κανέναν στην καρέκλα του!

Με τη δυναμική του παρουσία επί σκηνής, την ανεξάντλητη ενέργειά, τη θετική του αύρα και τον μοναδικό του τρόπο να αλληλεπιδρά με το κοινό του, όλο το Άλσος θα γίνει για μια τελευταία φορά, μια μεγάλη παρέα, που θα τραγουδάει μαζί του κάτω από τον έναστρο ουρανό!

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου μια ακόμα συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στο καλοκαιρινό Άλσος που δεν πρέπει να χάσετε!

Για την ασφάλεια του κοινού και την γρήγορη εξυπηρέτησή του θα υπάρχουν 2 είσοδοι και 4 έξοδοι.

-Η διαρρύθμιση των καθισμάτων του Άλσους έχει γίνει με βάσει τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής για τους χώρους εστίασης.
-Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 6 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.
-Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ' όψιν τους, ότι αν δεν συμπληρωθεί το τραπέζι από την ίδια παρέα, θα κάθονται μαζί με άλλους.
-Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική.
-Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.
-Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε.
-Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

Διεύθυνση: Ευελπίδων 4, Πεδίον του Άρεως, Κυψέλη
Τηλέφωνο: 210 8831487 & 210 8227471

Ημερομηνίες: Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20.45   | Ώρα εισόδου κοινού: 19.00

Τιμές Εισιτηρίων: 

Α' ΖΩΝΗ 30€
Β' ΖΩΝΗ 25€
Γ' ΖΩΝΗ 20€
Δ' ΖΩΝΗ 15€

Προπώληση: VIVA.GR

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v