Ο Γιάννης Κούτρας πάει τον «Σταυρό του Νότου» στην Καισαριανή

Tέσσερις δεκαετίες μετά την κυκλοφορία του «Σταυρού του Νότου» ο Γιάννης Κούτρας επιστρέφει στη σκηνή.
Ο Γιάννης Κούτρας πάει τον «Σταυρό του Νότου» στην Καισαριανή
40 χρόνια μετά το θρυλικό άλμπουμ «Ο Σταυρός του Νότου» σε ποίηση Νίκου Καββαδία και μουσική Θάνου Μικρούτσικου, ο Γιάννης Κούτρας ανεβαίνει στη σκηνή για μία μοναδική συναυλία παρέα με φίλους συνεργάτες, και μας φέρνουν στη μνήμη αξέχαστες εποχές που άφησαν το δικό τους στίγμα στην ελληνική μουσική ιστορία. Μαζί του, η πόλη της Καισαριανής υποδέχεται τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη, Μάκη Σεβίλογλου, Σάσα Παπαλάμπρου και Μαργκώ Ενεπεκίδη, σε μια σπουδαία καλλιτεχνική συνάντηση.

Η προσδοκία καλλιτεχνών και κοινού είναι να θυμηθούν και να τραγουδήσουν μαζί στίχους και μελωδίες που έμειναν ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου, δημιουργώντας μια μαγική βραδιά γεμάτη κέφι, αναμνήσεις αλλά και αισιοδοξία.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας θα ακουστούν τραγούδια σε ποίηση Νίκου Καββαδία μελοποιημένα από τους Θάνο Μικρούτσικο, Μαρίζα Κωχ, Γιάννη Σπανό κ.ά., ενώ στο δεύτερο θα γίνει μια αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι ανατρέχοντας σε διαχρονικά τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μάνου Λοΐζου, Γιάννη Σπανού, Σταύρου Κουγιουμτζή και Βασίλη Τσιτσάνη.

Info:

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Προπώληση εισητηρίων:

viva.gr | Cine Αιολία19:00 – 24:00 (Σκοπευτήριο) | Τα Ξύλινα 17:00 – 23:00 (πάρκο Αη Γιάννη)

Προπώληση : 10€ – Ταμείο 12€

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v