Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Κήπο του Μεγάρου

Ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής θα συναντηθούν για να τραγουδήσουν σε μία συναυλία – γιορτή στη μνήμη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Κήπο του Μεγάρου
Θα θέλαμε όλοι να ήταν ψέμα. Αυτό που συνέβη στις 9 Σεπτεμβρίου του 2019.  Αυτό το τόσο ξαφνικό και απρόσμενο γεγονός που βύθισε σε πένθος όλη την Ελλάδα. 

Σα να έζησε τη ζωή του με μια ανάσα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κι όταν ήρθε η ώρα «έφυγε» σιωπηλά, προδομένος από την καρδιά του, όχι όμως από τους ανθρώπους που αγάπησε, την οικογένεια και τους φίλους του.

Και οι φίλοι μαζεύονται γιατί κανείς δεν πεθαίνει όταν η μνήμη μένει ζωντανή. Η πρώτη παρέα δίνει ραντεβού ακριβώς έναν χρόνο μετά το αντίο στον Λαυρέντη. Και αυτή είναι μια συναυλία-γιορτή στη μνήμη του, μια συναυλία-τιμή στον φίλο Λαυρέντη και στα τραγούδια του.

Σε έναν από τους αγαπημένους του χώρους, στον δροσερό κήπο του Μεγάρου Μουσικής, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιάννης Κότσιρας,  ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής θα μοιραστούν με όλους εμάς στιγμές από την κοινή τους διαδρομή στη μουσική αλλά και τραγούδια του Λαυρέντη που όλοι αγαπάμε.


Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Νίκος  Καλαντζάκος πλήκτρα

Άκης Αμπράζης  μπάσο

Steve Tesser κιθάρα

Άκης Γαβαλάς τύμπανα

Ηλίας Λαμπρόπουλος βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι

Info:

Χώρος:
Κήπος του Μεγάρου

Ημερομηνία/Ώρα έναρξης
9 Σεπτεμβριου 2020/20:30

Προπώληση από:
15 Ιουλίου 2020
Τιμές:
Γενική είσοδος: 15€
Αγορά Εισιτηρίων Online

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v