Μέγαρο Μουσικής: Αυτόν τον Σεπτέμβρη πάμε… Κήπο!

Αυτό τον Σεπτέμβριο καθόμαστε σε μαξιλαράκια, φοράμε μάσκες και πάμε… Κήπο για όμορφες βραδιές γεμάτες μουσική, θέατρο και κωμωδία.
Μέγαρο Μουσικής: Αυτόν τον Σεπτέμβρη πάμε… Κήπο!
Το αγαπημένο και καταπράσινο venue της πόλης κάνει επανεκκίνηση τον Σεπτέμβρη και γεμίζει το πρόγραμμά του με πλήθος μουσικών και θεατρικών εκδηλώσεων. Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα και ετοιμαστείτε για όμορφες βραδιές με… αποστάσεις και μαξιλαράκια.

Για αγορά εισιτηρίων για την κάθε εκδήλωση, κλικ εδώ.

1 & 2 Σεπτεμβρίου
Διονύσης Σαββόπουλος
"Στο Woodstock εγώ – ήμουν εδώ" - Garden edition

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από το ιστορικό φεστιβάλ, o Διονύσης Σαββόπουλος στήνει μια παράσταση-αφιέρωμα σε εκείνο το «καλοκαίρι της αγάπης». Ανακατεύοντας εμβληματικά τραγούδια του Woodstock με δικά του που προέρχονται από τη δύναμη εκείνης της εποχής ροκάρει για τους παλιούς του φίλους με τους νέους του συνεργάτες.
Ώρα έναρξης: 8.30μμ
Είσοδος: 15€

4 Σεπτεμβρίου
Μαρίνα Σάττι
Φωνητικό σύνολο: Fonés

Η Μαρίνα Σάττι παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές, περίτεχνα συνδυασμένες με σύγχρονες gypsy punk, reggae και electronica τάσεις.
Ώρα έναρξης: 8.30μμ
Είσοδος: 15€

6 Σεπτεμβρίου 2020
Συνάντηση με το ντε Φάγια
Κρατική Ορχήστρα Αθηνών – Κορνήλιος Μιχαηλίδης
Camerata Junior

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Κορνήλιου Μιχαηλίδη, παρουσιάζει έργα του Μανουέλ ντε Φάγια. Συμπράττει η μεσόφωνος Ινές Ζήκου. Θα ακουστούν η Σουίτα από το μπαλέτο Ο μάγος Έρωτας και η παντομίμα σε δύο σκηνές Ο Κυβερνήτης και η Μυλωνού (πρώτη εκδοχή του μπαλέτου Το τρίκωχο καπέλο).
Ώρα έναρξης: 7.30μμ
Είσοδος: 12€

9 Σεπτεμβρίου
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας- Αφιέρωμα
Σε στυλ να μην ξεχνιόμαστε
Συμμετέχουν: Παυλίνα Βουλγαράκη Γιάννης Κότσιρας Νίκος Πορτοκάλογλου Διονύσης Τσακνής
Σε έναν από τους αγαπημένους χώρους του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, οι φίλοι του συμμετέχουν σε μια συναυλία-γιορτή στη μνήμη του ακριβώς ένα χρόνο μετά το «αντίο» του Λαυρέντη. Γιατί κανείς δεν χάνεται όταν η μνήμη μένει ζωντανή.
Ώρα έναρξης: 8.30μμ
Είσοδος: 15€

12 Σεπτεμβρίου 2020
Petros Klampanis
“Irrationalities”
Guest: Katerina Duska

O μπασίστας, συνθέτης, μουσικός του κόσμου Πέτρος Κλαμπάνης στήνει μια παράσταση για τον Κήπο του Μεγάρου βασισμένη στην τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Irrationalities, η οποία είναι εμπνευσμένη από ένα βαθύ προσωπικό ταξίδι και κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019 από το γνωστό γερμανικό jazz label Enja.
Ώρα έναρξης: 8.30μμ
Είσοδος: 12€

18 Σεπτεμβρίου 2020
Θωρηκτό Ποτέμκιν με τον Μάνο Κιτσικόπουλο
Το αριστούργημα της έβδομης τέχνης µε live μουσική από πιάνο

Ένας από τους πιο πολυδιάστατους πιανίστες της γενιάς του, ο Μάνος Κιτσικόπουλος, συνοδεύει ζωντανά στο πιάνο ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του παγκόσμιου κινηματογράφου.
Ώρα έναρξης: 8.30μμ
Είσοδος: 12€


19 Σεπτεμβρίου 2020
Κατερίνα Πολέμη
«Λουλούδια στον Κήπο»
Συμμετέχουν: Κατερίνα Ντούσκα, Αγγελική Τουμπανάκη, Θέμος Σκανδάμης, Δημήτρης Κόψης
Special guest: Δήμητρα Γαλάνη

Η Ελληνοβραζιλιάνα Κατερίνα Πολέμη, προσκαλεί τους υπέροχους φίλους της, τραγουδιστές, δημιουργούς και μουσικούς στη συναυλία Λουλούδια στον Κήπο.
Ώρα έναρξης: 8.30μμ
Είσοδος: 12€

26 Σεπτεμβρίου 2020
Κατερίνα Βρανά, best of: Φέτα, sex και αναπηρία.

Η Κατερίνα Βρανά κλείνει δέκα χρόνια στην κωμωδία. Όπως αναφέρει το δελτίο, «Το 2009 ξεκίνησε, όμως έχασε έναν χρόνο –το 2017– που ήταν σε κώμα, λίγο ανάπηρη και σχεδόν πέθανε». Οπότε, τώρα που έχει κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο, αυτόν του #sobrave, το πιο αστείο κορίτσι του πλανήτη το γιορτάζει με μια μεγάλη αναδρομή.
Ώρα έναρξης: 8.30μμ
Είσοδος: 12€


29 & 30 Σεπτεμβρίου 2020
Μαθήματα Πολέμου ΙΙΙ: Αθηναίων Δράματα
Επεισόδια από τα Ελληνικά του Ξενοφώντα

Το τρίτο έργο της δραματικής τριλογίας Μαθήματα Πολέμου είναι μια δραματουργική σύνθεση του Γιάννη Λιγνάδη σε σκηνοθεσία Γιωργή Τσουρή με ζωντανή μουσική επί σκηνής, βασισμένη σε κείμενα του Ξενοφώντα. Η παράσταση αφηγείται τα κυριότερα γεγονότα που συνθέτουν το τέλος του Πελοποννησιακού Πολέμου και σηματοδοτούν, παράλληλα, το τέλος της αθηναϊκής ηγεμονίας και της αθηναϊκής δημοκρατίας.
Ώρα έναρξης: 8.30μμ
Είσοδος: 12€

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v