BNC & The Disco Vampire Soundsystem Live στην ταράτσα του Gazarte

Ο Τζεφ Γκονζάλες και η παρέα του την κάνουν... ταράτσα και μας υποδέχονται σε ένα ανεβαστικό λάιβ με ελεύθερη είσοδο στο Gazarte.
BNC & The Disco Vampire Soundsystem Live στην ταράτσα του Gazarte

O ΒnC, Τζεφ Γκονζάλες ή αλλιώς καλλιτεχνικά γνωστός και ως Bruises n Cuts/ BnC The Disco Vampire, μαζί με τον turntablist/beatmaker DJ Marble και τον General Sticks στα pads, αναλαμβάνουν να ταρακουνήσουν την Ταράτσα του #Gazarte με την εκρηκτική ενέργειά τους και τις καλοκαιρινές μουσικές τους, την Παρασκευή 7 Αυγούστου.


O BNC είναι μουσικός παραγωγός και ΜC, γεννημένος στον Άγιο Δομίνικο στις αρχές της δεκαετίας του '80. Ηρθε στην Ελλάδα το '90 με πάθος για την μουσική από μικρή ηλικία, ενώ το 2006 με πρώτη συμμετοχή στο LP του Blend Mishkin «Misplaced», συνίδρυσε με τους Blend Mishkin, Palov Και Sugahspank τη δισκογραφική εταιρία γνώστη ως Cast-a-Blast.

Βασικός MC με τους Blend Mishkin & Roots Evolution, Happy Dog Project, Cast– a–Blast Sound System, Champagne & Reefer, Capitan Futuro και το νέο ομώνυμο σχήμα του “The Disco Vampire Band”. Πρόσφατα έχει συνεργαστεί με τους K73 (DE), RSN (EMI), Imam Baildi (EMI) Supersan, Max Rubadub (SW) και Cayetano. Με πάνω από 10 χρόνια στη μουσική βιομηχανία και με συμμετοχές σε παραγωγές πολλών και διάφορων καλλιτεχνών από Ελλάδα και εξωτερικό, έχει κυκλοφορήσει 3 LP, το “The Birth” και “Ruff, Rowdy & Unfocused” από την Cast-a-Blast και το "Bodega Funk" (2017) από την Κ73.

Αναμειγνύοντας τη hip-hop με τη jazz, τη funk και την ηλεκτρονική μουσική, ο BNC με τους The Disco Vampire Soundsystem καταφθάνουν στην Ταράτσα του Gazarte την Παρασκευή 7 Αυγούστου!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v