Έρχεται το Zografou Summer Festival

Με είσοδο ελεύθερη, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο καλοκαιρινό φεστιβάλ στου Ζωγράφου, με μουσικά και θεατρικά δρώμενα.
Έρχεται το Zografou Summer Festival
Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου στο πλαίσιο προαγωγής των τεχνών και του πολιτισμού, βρίσκεται σε μια διαρκή προσπάθεια να προσφέρει στους δημότες ποιοτική ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου σε κάθε γειτονιά της πόλης.

Σε αυτή την ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε από της αρχές του 2020 συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην αξία του πολιτισμού και στηρίζουμε έμπρακτα της καλλιτέχνες!

Με προτεραιότητα την προστασία της δημόσιας υγείας, οι χώροι της πόλης διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και αλλάζουν, αποκτούν νέο ύφος.

Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου με μια σειρά επιλεγμένων εκδηλώσεων, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο και στον εμβληματικό χώρο της Πόλης, τη Βίλα Ζωγράφου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, οι κρατήσεις των θέσεων θα υλοποιηθούν με το πρωτοποριακό σύστημα δήλωσης συμμετοχής/ακυρώσεις μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας με ένα κλικ εδώ, όπου o κάθε ενδιαφερόμενος από το κινητό ή τον υπολογιστή του, μπορεί να δηλώσει την παρουσία του στην αντίστοιχη συναυλία που επιθυμεί.

Οι συνδημότες μας που δεν έχουν ηλεκτρονική πρόσβαση, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά στο 211-8002911 (ώρες 08.00- 16.00).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Στη Βίλα Ζωγράφου (Γ. Ζωγράφου 13)

10/7/2020 – 15 50, feat: Δημήτρης Σταρόβας , μαζί τους η Καλένα
12/7/2020 – Γιάννης Βαρδής – Γιώργος Λιανός
15/7/2020 – Θερινή Συναυλία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου (Γ. Ζωγράφου 17 είσοδος από πλ. Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου)

5,6,7,8 και 9/7/2020 – Οι σπουδαστές του Θεατρικού Εργαστηρίου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού, παρουσιάζουν την παράσταση «Καυγάδες στην Κιότζα» του Κάρλο Γκολντόνι σε σκηνοθεσία Νίκου Γκεσούλη.
16/7/2020 – Μουσικοθεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη «Η Αθήνα τη νύχτα – restart». Στα κείμενα, ο Σήφης Πολυζωϊδης και η Αμαλία Καβάλη. Στο τραγούδι, η Ερωφύλλη και η Αργυρώ Καπαρού.
17/7/2020 – Μανώλης Μητσιάς «50 χρόνια χρυσάφι». Μαζί του η Χριστιάνα Γαλιάτσου
19/7/2020 – Κυρατζήδες – Παραδοσιακή Κομπανία



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v