Οι Opera Chaotique live στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Οι Opera Chaotique μας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό event κάτω από τα άστρα, στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.
Οι Opera Chaotique live στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
Σε έναν μαγευτικό χώρο στο Λόφο των Νυμφών και με θέα όλη την πόλη. Το κοινό εκτός από το live θα έχει την ευκαιρία και την τύχη να παρατηρήσει τον καλοκαιρινό ουρανό από το Τηλεσκόπιο Δωρίδη στην Πνύκα και τον πλανήτη Δία που θα ανατέλλει μετά την μουσική παράσταση.

Με υπέροχους καλεσμένους:
Φιόρη – Αναστασία Μεταλληνού
Eύα Γαλογαύρου

Οι Opera Chaotique παρουσιάζουν την παράσταση: Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι πέτυχαν σε όλα εκτός από δυο: τους Opera Chaotique

Έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού σε όλο το κόσμο και δεν έμεινε τίποτε για τον πληκτροφόρο αοιδό ΤΕΝΟΡΜΑΝ και τον κυμβαλοτυμπανοκρούστη ΒΟΥΝΤΟΥ. Τι άποψη έιχαν ο Σωκράτης και ο Αντισθένης για το γάμο; Τι σχέση έχει ο Tom Waits με την Αρχαία Ελλάδα; Είναι ο Διάβολος Έλληνας; Πόσα ήταν τα γένη των ανθρώπων σύμφωνα με τον Πλάτωνα; Το παράξενο ντουέτο εμπνέεται από τους προγόνους του και παρουσιάζει ένα κωμικοτραγικό χαοτικό ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΚΑΜΠΑΡΕ!

Στο δεύτερο μέρος οι Opera Chaotique παρουσιάζουν απόσπασμα από την παράσταση τους «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη, τραγούδια από το επερχόμενο πρώτο Ελληνόφωνο album τους καθώς και ιστορίες για τη κρυφή ζωή των Ελλήνων ποιητών, όπως πάντα σε συνδυασμό με ευφάνταστες διασκευές και αλληλεπίδραση με το κοινό.

Info:

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Ώρα Έναρξης: 21:15

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από το Αστεροσκοπείο:

10.00-14.00 Τρίτη ως Παρασκευή
και 21:00 – 22:30 Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3490160, 210 3490055 και 210 3490036

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v