Οι φετινές συναυλίες που πήραν παράταση

Ακυρώθηκαν λόγω πανδημίας, αλλά ευτυχώς πήραν νέες ημερομηνίες και – αν όλα πάνε καλά – θα γεμίσουν ξανά την πόλη μουσικές.
Οι φετινές συναυλίες που πήραν παράταση

Η πανδημία έφερε τα πάνω κάτω στους διοργανωτές των καλοκαιρινών συναυλιών, οι οποίοι είδαν μέσα σε μερικές ημέρες τους κόπους ετών να χάνονται.

Παρ’ όλα αυτά δεν το έβαλαν κάτω και τις τελευταίες δύο εβδομάδας μας έδωσαν νέες ημερομηνίες για να έχουμε σε κάτι ωραίο και μουσικό να ελπίζουμε.

(Αν όλα πάνε καλά, βεβαίως.)

Τα τέσσερα μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Αθήνας, έχουν ήδη κλείσει νέες ημερομηνίες για το επόμενο καλοκαίρι, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα μιας και το φετινό τους line up ήταν αν μη τι άλλο πληθωρικό.

Από όσα γνωρίζουμε, το Rockwave Festival έχει ανακοινώσει τη συναυλία των θρυλικών Deep Purple με τους progressive metallers Opeth ως support για το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021, με το εισιτήριο να ξεκινά από 42,90€. Από την πλευρά του το ΕJEKT Festival έκλεισε σε νέα ημερομηνία τους Red Hot Chilli Peppers, οι οποίοι θα εμφανιστούν τελικά το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 στο Markopoulo Park, με τα εισιτήρια να ξεκινούν από 58€. 



To Athens Rocks ανακοίνωσε επίσης πως το φεστιβάλ θα μετατεθεί το 2021, με τους National, Balthazar και Idles να εμφανίζονται στις 13 Ιουνίου 2021 στο ΟΑΚΑ, ενώ μια μέρα πριν στον ίδιο χώρο (12 Ιουνίου), η σκηνή θα τρέμει από τους ήχους των Helloween. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα τα εισιτήρια γενικής εισόδου θα συνεχίσουν να κοστίζουν € 45. 



Τέλος, το Release Athens, το οποίο φέτος θα έφερνε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής σε 10 ξεχωριστές ημερομηνίες, ανακοίνωσε νέο ραντεβού με τους Judas Priest, οι οποίοι θα γιορτάσουν τα 50 χρόνια πορείας τους την Παρασκευή 16 Ιουλίου στο Κλειστό Φαλήρου, αλλά και με τους Massive Attack, οι οποίοι θα εμφανιστούν την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 στην Πλατεία  Νερού. 



Στα λοιπά live, οι κοσμαγάπητοι Blues Pills πήραν αναβολή, κι έτσι η μαγευτική Elin Larsson και η παρέα της θα μας χαρίσουν δύο απολαυστικές βραδιές την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Fix Factory Of Sound) και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα (Fuzz Live Music Club). Τις συναυλίες θα ανοίξουν οι Bag Of Nails (Αθήνα) και οι Citrus Blossom (Θεσσαλονίκη), ενώ η προπώληση συνεχίζεται προς 25 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. 



Οι Boy Harsher, το δημοφιλές πειραματικό πρότζεκτ των Jae Matthews και August Muller, θα εμφανιστούν στις 30 Οκτωβρίου 2020 στο Fuzz και στις 31 Οκτωβρίου στο Eightball Club στη Θεσσαλονίκη, με special guests τους Hide και τη προπώληση να συνεχίζεται στα 14€. 

Τέλος, νέες ημερομηνίες πήραν και οι thrash metallers Sodom, οι οποίοι θα εμφανιστούν μαζί με τους Skull Koraptor και Fragments Of Despair στις 5 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα στο FUZZ CLUΒ και στις 6 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater, με την προπώληση στα 27€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v