Αυτή η έρευνα θα σε πληρώσει 15€ για να παίξεις μουσική

Μεγάλη επιστημονική έρευνα στην ΑΣΟΕΕ αναζητά μουσικούς, οποιουδήποτε είδους και οργάνου. Δίδεται αμοιβή 15€ για μιάμιση ώρα.
Αυτή η έρευνα θα σε πληρώσει 15€ για να παίξεις μουσική
Είσαι μουσικός; Έχεις μιάμιση ώρα ελεύθερη μια από αυτές τις μέρες; Θέλεις να βοηθήσεις την επιστημονική έρευνα κάνοντας αυτό που αγαπάς –παίζοντας μουσική, και να κερδίσεις 15€;

Αν η απάντηση είναι ναι σε όλα, η έρευνα που πραγματοποιεί το Network Music Performance Sessions στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στην Πατησίων σίγουρα σε ενδιαφέρει.

Η ερευνητική διαδικασία έχει ως εξής: Δύο μουσικοί κάθονται σε δύο διαφορετικές αίθουσες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχουν οπτική και ακουστική επαφή μέσω ακουστικών, οθόνης και δικτύου.

Πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία συνεννοούνται για το μουσικό θέμα που θα παίξουν (το οποίο διαλέγουν οι ίδιοι). Αφού ξεκινήσει η διαδικασία οι μουσικοί εκτελούν το μουσικό θέμα σε αρκετές επαναλήψεις. Μετά από κάθε επανάληψη και πριν την επόμενη, απαντούν σε ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο μέσω tablet. Το μουσικό θέμα θα πρέπει να είναι απλό και να κρατάει 1 λεπτό. Η δεξιότητα των μουσικών δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση το θέμα της έρευνας και των ερωτηματολογίων.

Το Network Music Performance, αν αναρωτιέσαι, είναι αυτό που συμβαίνει όταν δυο ή περισσότεροι μουσικοί παίζουν μέσω δικτύου απομακρυσμένα, ο καθένας από τον χώρο του.

Η έρευνα διαρκεί μιάμιση ώρα. Μπορούν να συμμετέχουν μουσικοί όλων των ηλικιών, οποιοδήποτε όργανο ή είδος μουσικής και αν παίζουν.

Αν σε ενδιαφέρει, συμπληρώνεις αυτή τη φόρμα ή για περισσότερες πληροφορίες στέλνεις email στο [email protected] με θέμα NMP. Η αμοιβή που δίνεται για την συμμετοχή στην έρευνα είναι 15€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v