ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Το Release μας καλεί να φτιάξουμε την απόλυτη playlist

Οι μέρες τις καραντίνας γίνονται καλύτερες με λίγη μουσική. Και το Release Festival δέχεται τις προτάσεις μας για την απόλυτη φεστιβαλική playlist.

Το Release μας καλεί να φτιάξουμε την απόλυτη playlist

Οι μέρες περνούν, αρκετά βαρετά θα μπορούσαμε να πούμε, όμως λίγη παραπάνω μουσική δεν κάνει ποτέ κακό.

Το Release Festival μας προθερμαίνει εν όψει καλοκαιριού και μας καλεί να φτιάξουμε την απόλυτη φεστιβαλική λίστα μουσικής.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Συνεχίζουμε να #menoumespiti και θέλουμε τη συμμετοχή σου προκειμένου να φτιάξουμε την πιο διαδραστική playlist, με στόχο η μουσική που διαλέγεις να ταξιδέψει σε χιλιάδες σπίτια!

Άφησε σχόλιο με ένα τραγούδι (νέο ή παλαιότερο) πού ανακάλυψες όσο “μένεις σπίτι” και εμείς θα φροντίσουμε να προστεθεί στην κατάλληλη playlist του Festival.

Mπες στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram και γράψε το αγαπημένο σου τραγούδι στα σχόλια. Άκου το κομμάτι σου, μαζί με εκείνα των υπόλοιπων φίλων του Release Athens, σε μία playlist εμπνευσμένη από διαφορετικά είδη μουσικής, όπως διαφορετικό - αλλά ενωμένο - είναι και το κοινό στο αγαπημένο σου φεστιβάλ.

Η λίστα είναι ήδη στο Spotify και θα ανανεώνεται!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά."

Φρήντριχ Νίτσε

  • 1642 – Μια Ολλανδική εξερευνητική εκστρατεία με αρχηγό τον Άμπελ Τάσμαν προσέγγισε την σημερινή Τασμανία στην Αυστραλία.
    1859 - Εκδίδεται στην Αγγλία το έργο του Κάρολου Δαρβίνου η Η καταγωγή των ειδών και η πρώτη εκτύπωση εξαντλείται την πρώτη ημέρα.
    1877 - Εκδίδεται το φιλοζωικό μυθιστόρημα της Άννα Σιούελ, Η Μαύρη Καλλονή, ένα από τα περισσότερο ευπώλητα βιβλία όλων των εποχών.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2