Η Σοφία Παπουλάκου στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Λοΐζου, του Άκη Πάνου και του Μίκη Θεοδωράκη ερμηνεύει η Σοφία Παπουλάκου στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα.
Η Σοφία Παπουλάκου στη μουσική σκηνή Σφίγγα
Η νέα ανερχόμενη τραγουδίστρια, Σοφία Παπουλάκου έρχεται για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή Σφίγγα την Πέμπτη 12 Μαρτίου, σε μια μουσική παράσταση γεμάτη συναίσθημα και με τραγούδια που αγαπήσαμε όλοι.

Τραγούδια αγαπημένα από το "Καράβια Αλήτες" του Μάνου Λοΐζου στον "Πυρετό" του Άκη Πάνου και από το "Ας παν στην ευχή τα παλιά" του Απόστολου Καλδάρα στο "Φεγγάρι μάγια μου 'κανες" του Μίκη Θεοδωράκη.

Παράλληλα θα παρουσιάσει τα νέα της τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο σε μουσική των Βαγγέλη Μαχαίρα και Νίκου Πλιού και σε στίχους των Γιώργου Αθανασόπουλου, Αναστασίας Μουτσάτσου, Γιώργου Γκώνια, Νίκου Πλιού, Γεωργίας Παπαδοπούλου και Ιωάννας Ηλιοπούλου.

Μαζί της επί σκηνής οι μουσικοί Αντώνης Γερογιάννης στα κρουστά, Χρήστος Δαλιάνης στο βιολί, Βαγγέλης Καραπέτρος στο μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι, στο λαούτο και στο μαντολίνο, Κώστας Μιχαλός στην ηλεκτρική κιθάρα και Νίκος Πλιός στην κιθάρα.


Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Πέμπτη 12 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος σε τραπέζι: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v