ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Πέντε ηδονικές indie pop… παραγγελιές για τους Balthazar

H βελγική μπάντα της indie rock σκηνής Balthazar επιστρέφει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κι εμείς έχουμε κάποιες παραγγελιές να τους κάνουμε.

Πέντε ηδονικές indie pop… παραγγελιές για τους Balthazar

Η βελγο-παρέα των Maarten Devoldere,  Jinte Deprez, Simon Casier, Michiel Balcaen, και Tijs Delbeke είναι μακράν μία από τις πλέον εφευρετικές indie-pop μπάντες των τελευταίων ετών και πολύ μας αρέσει το γεγονός ότι δεν μας αποχωρίζονται εύκολα.

Ένα χρόνο την εμφάνισή τους στο Summer Nostos Festival η Balthazar επιστρέφουν σε διπλό ταμπλό, Αθήνα (Fuzz) και Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater) για να μας ταξιδέψουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν στα ιδιαίτερα μουσικά τους ηχοχρώματα.

Για να πάει καλά αυτό το ταξιδάκι όμως, έχουμε κι εμείς κάποιες απαιτήσεις. Κάποια «θέλω». Κάποιες παραγγελιές που θα έλεγαν και οι φαν των λαϊκών ασμάτων.

Αγόρια από το Βέλγιο, αν μας διαβάζετε, παρακαλούμε θα θέλαμε να ακούσουμε ΚΑΙ τα παρακάτω στις προσεχείς εμφανίσεις σας, εντάξει;

Ευχαριστούμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η συνάντηση δύο προσωπικοτήτων είναι όπως η επαφή δύο χημικών ενώσεων: Αν υπάρξει αντίδραση, και οι δύο θα μεταμορφωθούν."

Καρλ Γιούνγκ, 1875-1961, Ελβετός ψυχίατρος

  • 1896 - Ο Χένρι Φορντ δοκιμάζει στους δρόμους του Ντιτρόιτ το πρώτο του αυτοκίνητο, το "Τετράκυκλο".

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2