Rotting Christ live στην Πειραιώς και στις 26 Γενάρη

Άλλη μία ημερομηνία ανακοίνωσαν οι Rotting Christ στην Αθήνα, παρέα με πολύ special καλεσμένους.
Rotting Christ live στην Πειραιώς και στις 26 Γενάρη

Οι Rotting Christ αποφάσισαν να υπάρξει και νέα live εμφάνιση τους στην Αθήνα,την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Piraeus Academy.

Οι εμφανίσεις των Rotting Christ θα πλαισιωθούν στις 26 Ιανουαρίου με τους Cursed Blood, τους Abyssus και τους Death Courier.

Σε αυτή την νέα συναυλία, οι Rotting Christ θα παίξουν κομμάτια από από τους 3 πρώτους δίσκους.

To 1988 ο Σάκης Τόλης και ο αδερφός του Θέμης, κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, πριν κλεισουν καν τα 20 τους χρόνια. “Passage to Arcturo”, λοιπόν λίγο πριν το “Thy Mighty Contract” γίνει το πρώτο ολοκληρωμένο album των Rotting Christ ταράζοντας τα λασπωμένα νερά του Black Metal. Ακολούθησαν τα “Non Serviam” & “Triarchy of the Lost Lovers” για να κλείσει η ανίερη τριλογία τους και η περιβόητη “Fuck Christ Tour” με Immortal και Blasphemy για να φέρουν τους Rotting Christ στην εμπροσθοφυλακή του Black Metal κινήματος. Το Hellenic Black Metal είχε βρει πια τους μπροστάρηδες του.



Μετά από κάποιες αλλαγές στο Line up του group, κυκλοφόρησαν τα “A Dead Poem” & “Sleep of the Angels” βαδίζοντας σε dark metal μονοπάτια και οι Christ γνώρισαν και εμπορική επιτυχία δίχως ποιοτική έκπτωση στον ήχο τους, περιοδεύοντας σε ολόκληρο τον κόσμο ασταμάτητα.

Μετά το Genesis το συγκρότημα εξέλιξε τον ήχο του και άλλο, εντάσσοντας ανατολίτικα στοιχεία, δίνοντας χώρο παράλληλα στις πεντατονικές της Ηπείρου, παράγοντας ένα αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα που εξέπληξε θετικά το πολυπληθές κοινό τους. Ξεκίνησαν με το Theogonia, μεσολάβησε το Aealo μέχρι τον Κατά τον Δαίμονα Εαυτού δίσκο, αποδεικνύοντας γιατί θεωρούνται πρεσβευτές του ελληνικού metal παγκοσμίως, με συμμετοχές στα σημαντικότερα φεστιβάλ της υφηλίου.

Rotting Christ & special guests 25 & 26/1/20

Piraeus 117 Academy

Εισιτήρια:
25/01 - Sold Out
26/01 - Φυσικά σημεία προπώλησης: 14€
Τιμή Online: 15,40€

Φυσικά Σημεία Προπώλησης Αθήνα:
Hunter Agency, Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22

Online:
https://www.hunteragency.gr/?p=9574
https://www.viva.gr/…/peiraios-a…/rotting-christ-moonspell/…

Η εξαργύρωση εισιτηρίων για όσους το επιθυμούν θα γίνεται έως το Σάββατο 25/1 και ώρα 16:30 στο Hunter Agency, Πανεπιστημίου 42.

Ωράρια Καταστήματος:
Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή: 10:30-14:30
Πέμπτη: 17:00-21:00
Σάββατο: 10:30-16:30

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v