Δωρεάν συναυλίες τον Σεπτέμβριο στο ΚΠΙΣΝ

Πρωτοποριακοί έλληνες δημιουργοί αλλά και διεθνείς καλλιτεχνικές προσωπικότητες δίνουν ραντεβού τον Σεπτέμβριο στο Ξέφωτο.
 


Προμηθευόμαστε ψαθάκια και εντομοαπωθητικά και προγραμματίζουμε τις επισκέψεις μας στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος τον Σεπτέμβρη για δωρεάν συναυλιακά δρώμενα.

Lenaura - Λένα Πλάτωνος feat. Stergios T

Η πρωτοποριακή μουσικός και συνθέτρια Λένα Πλάτωνος έρχεται στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 21.00, σε μια συναυλία που γεφυρώνει το χθες με το σήμερα.



Ταξίδι στον Νέο Κόσμο, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Με ένα Ταξίδι στον Νέο Κόσμο, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (ΚΟΑ), το ιστορικότερο ορχηστρικό μουσικό σύνολο στην Ελλάδα, επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

The Last Drive

Με το όνομά τους να παραπέμπει στο αγαπημένο τους κοκτέιλ, με όχημα το rock'n'roll, και garage punk καταβολές, το εμβληματικότερο, κατά πολλούς, γκρουπ της ελληνικής αγγλόφωνης εναλλακτικής σκηνής, οι The Last Drive, έρχονται το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο Ξέφωτο.



Calypso Rose

Η βασίλισσα της μουσικής calypso, McCartha Linda Sandy Lewis, διάσημη ως Calypso Rose, έρχεται την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 21.00, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μια συναυλία στο Ξέφωτο.



Περισσότερα εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v