ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Η Nova σας πηγαίνει στην avant premiere του "Καζαντζάκης"

Η νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες κι εσείς έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε σε avant premiere.

Η Nova σας πηγαίνει στην avant premiere του

Μετά τους Κωνσταντίνο Καβάφη, Δομήνικο Θεοτοκόπουλο και Ιωάννη Βαρβάκη, ο Γιάννης Σμαραγδής βιογραφεί ακόμη έναν σπουδαίο Έλληνα, τον Νίκο Καζαντζάκη. Με ένα crew ηθοποιών που υπόσχεται αδιαμφισβήτητη επιτυχία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Στέφανος Ληναίος, Μαρίνα Καλογήρου, Θοδωρής Αθερίδης, Ζέτα Δούκα, Γιούλικα Σκαφιδά, Μαρία Σκουλά, Νίκος Καρδώνης.


Πρόκειται για μια πολυκύμαντη αναζήτηση του συγγραφέα, μέσα από όνειρα και ταξίδια σε τόπους που αγάπησε, διεκδικώντας να κατανοήσει βιωματικά τον Χριστό, τον Βούδα, τον Λένιν, για να καταλήξει, μέσω του Οδυσσέα του, στην «Κρητική Ματιά» η οποία τον οδήγησε στην κατάργηση του φόβου του θανάτου και στην κατάκτηση μιας ανώτερης ελευθερίας.

Μια ιστορία αγάπης, πίστης και δύναμης ενός συγγραφέα που μπόρεσε να ξεπεράσει τις αντιξοότητες και τη βαρβαρότητα της εποχής του και να μείνει το έργο του αιώνιο.

Πρόκειται για μια ακόμα παραγωγή της Nova, η οποία από το 2000 στηρίζει τον ελληνικό κινηματογράφο επενδύοντας σε παραγωγές νέων, πολλά υποσχόμενων ή καταξιωμένων δημιουργών.

Έχει συνδράμει έως τώρα σε περισσότερες από 130 παραγωγές, συμβάλλοντας στην προσπάθεια παραγωγών & σκηνοθετών να κρατήσουν ζωντανό το ελληνικό σινεμά, αλλά να το πάνε και ένα βήμα παραπέρα, χαρίζοντας, τα τελευταία χρόνια, διακρίσεις ακόμη και σε διεθνές επίπεδο.

Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας!

Νικητές:

Μαρία Χανούμη
ποπη αθανασοπουλου
Ηλίας Μερκούρης

SPONSORED LINKS

"Αυτό που δε θέλει κανείς να ξέρει για τον εαυτό του καταλήγει να επέρχεται σαν πεπρωμένο."

Καρλ Γιούνγκ, 1875-1961, Ελβετός ψυχίατρος

  • 1862 - Έξωση του Όθωνα.

    1912 - Ο Ελληνικός Στρατός μπαίνει στην Κοζάνη.

© 2002-2018 MEDIA2DAY