Σινεφίλ… σεξ: Οι πιο “hot” ερωτικές σκηνές

Σέξι, ωμές, καλλιτεχνικές ή ακόμα και αφαιρετικές, οι ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο δεν περνούν σχεδόν ποτέ απαρατήρητες. Ξεχωρίσαμε τις πιο τολμηρές και τις μοιραζόμαστε μαζί σας μέσα από δέκα άκρως... αποκαλυπτικά βίντεο.
Σινεφίλ… σεξ: Οι πιο “hot” ερωτικές σκηνές
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Στην κινηματογραφική ιστορία υπήρξαν εκατοντάδες ταινίες που προκάλεσαν αίσθηση, είτε αποκλειστικά λόγω των τολμηρών ερωτικών τους σκηνών, είτε και χάρη σε αυτές. Ταινίες από γνωστούς σκηνοθέτες, με εξίσου γνωστούς πρωταγωνιστές, οι οποίοι έδειξαν αποφασισμένοι να κάνουν το… κάτι παραπάνω για να εξασφαλίσουν την «υστεροφημία» τους. Μερικοί τα κατάφεραν, άλλοι όχι. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές από αγαπημένες μας ερωτικές σκηνές σε κινηματογραφικές ταινίες.

Σίγουρα υπάρχουν πολλές ακόμα που δεν βάλαμε. Μην διστάσετε λοιπόν, να μας τις… υπενθυμίσετε στα σχόλια.

James Spader και Maggie Gyllenhaal στο Secretary

O James Spader και η γραμματέας του Maggie Gyllenhaal αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σεξουαλική σχέση σε όλη τη διάρκεια της ταινίας, με αποκορύφωμα την παρακάτω σκηνή, όπου ένα τυπογραφικό λάθος της τελευταίας καταλήγει σε… τιμωρία με ανελέητο spanking. Μπορεί στην εν λόγω σκηνή να μην κάνουν σεξ, αλλά το βλέμμα της τα… λέει όλα.



Mila Kunis και Natalie Portman στο Black Swan

Η πιο «καυτή» κινηματογραφική σκηνή του 2010 ανήκει δικαιωματικά στην Natalie Portman και την σεξοβόμβα Mila Kunis από την ταινία Μαύρος Κύκνος. Η κόντρα – έλξη τους καταλήγει σε μια τολμηρή ερωτική σκηνή ανάμεσα στις δύο μπαλαρίνες.



Naomi Watts και Laura Harring στο Mulholland Drive

Oι ταινίες του David Lynch είναι γνωστές και για τις τολμηρές ερωτικές τους σκηνές. Το Mullholand Drive δεν θα μπορούσε να ξεφεύγει από αυτόν τον κανόνα, χαρίζοντάς μας μια άκρως «ονειρική» σεξουαλική σεκάνς ανάμεσα στην εκπληκτική Naomi Watts και την Laura Harring.



Η Monica Belluci στο Brotherhood of the Wolves

Αν και θα μπορούσαμε να γεμίσουμε την λίστα με αποσπάσματα από ερωτικές σκηνές που έχει κατά καιρούς γυρίσει η ιταλίδα σταρ, παρ’ όλα αυτά θα αρκεστούμε σε αυτό το απόσπασμα από την αδιάφορη κατά τα άλλα ταινία Αδελφότητα των Λύκων, στο οποίο η Monica μας αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το έμφυτο… ταλέντο της – και δεν εννοούμε το ερμηνευτικό.



Η Sharon Stone στο Basic Instinct

H Sharon Stone ήταν η απόλυτη Femme Fatale των 90’s και το Βασικό Ένστικτο ένα από τα κορυφαία ερωτικά θρίλερ εκείνης της δεκαετίας. Στην ταινία του Paul Verhoeven η ξανθιά ηθοποιός μας χάρισε αρκετές τολμηρές ερωτικές σκηνές με παρτενέρ τον Michael Douglas. Ξεχωρίσαμε την πιο προκλητική.



Η Halle Berry και ο Billy Bob Thordon στο Monster’s Ball

O συγκλονιστικός ρόλος της Halle Berry στον Χορό των Τεράτων της χάρισε το Όσκαρ, αλλά ένας ακόμα από τους λόγους για τους οποίους ο Χορός των Τεράτων συζητήθηκε ήταν για την «ωμή» ερωτική σκηνή μεταξύ της πρωταγωνίστριας και του Billy Bob Thordon. Μάλιστα γράφτηκε ότι οι ηθοποιοί όντως έκαναν σεξ στα γυρίσματα. Το αν ισχύει η όχι θα το διαπιστώσετε μόνοι σας…



H Jamie Lee Curtis στο True Lies

Μια σκηνή δεν είναι απαραίτητο να περιέχει σεξ για να είναι… σέξι. Μερικές φορές απλά αρκεί η κατάλληλη σκηνοθεσία και φυσικά η κατάλληλη ηθοποιός. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το «ασχημόπαπο» Jamie Lee Curtis μετατρέπεται μέσα σε λίγα λεπτά σε… ιερόδουλη για να χαρίσει ένα αποκαλυπτικό και διασκεδαστικό συνάμα στριπτήζ για τα μάτια του Arnold (και τα δικά μας).



Η Salma Hayek στο Desperado

Ένα δωμάτιο με κεριά, ένα… σπιρούνι πάνω στο γυμνό της σώμα και η Salma Hayek να κάνει σεξ με τον Antonio Banderas, ενώ ακούγεται το “Bella” του Santana. Ο Robert Rodriguez καταφέρνει να βγάλει maximum ερωτισμό σε σκηνή όπου συμμετέχει ο Banderas (πρακτικά αδύνατον), αν και το… μυστικό της επιτυχίας μάλλον κρύβεται στην επιλογή της πληθωρικής Salma Hayek.



Kim Beisinger και Mickey Rourke στο 9 ½ Weeks

Η θρυλική σκηνή με το… γεύμα είναι από κάθε άποψη κορυφαία και «καυτή». Τα χείλια της Beisinger περιμένουν με ανυπομονησία να καταπιούν με μανία οτιδήποτε έχει να τους προσφέρει ο Rourke, αφήνοντας τα πάντα – ή μήπως τίποτα; - στην φαντασία. Δεν έχει νόημα να σας το… χαλάσουμε – αν δεν το έχετε ήδη δει φυσικά. Παρακολουθήστε το βίντεο και δείτε με άλλο μάτι το… ψυγείο σας.
(επιτέλους και ένα βίντεο που δεν λογόκρινε το Youtube!)




Tony Leung και Wei Tang στο Lust, Caution

Ο Ang Lee είναι ένας σκηνοθέτης που δεν παύει να μας εντυπωσιάζει. Από τις αέρινες μονομαχίες και φιγούρες του Τίγρης και Δράκος και τον… Hulk, στις άκρως αποκαλυπτικές ερωτικές σκηνές του Lust, Caution. Δείτε το άκρως προκλητικό βίντεο εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v