Public Digital Festival: Έφτασε η ώρα της απονομής

Ο μεγάλος διαγωνισμός ψηφιακής ταινίας των καταστημάτων Public έληξε. Τα βραβεία περιμένουν υπομονετικά να περάσουν στα χέρια των νικητών την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη, μουσική και –τι άλλο- ψηφιακές εικόνες.
Public Digital Festival: Έφτασε η ώρα της απονομής
Το 2ο Public Digital Festival γιορτάζει την λήξη του επιτυχημένου διαγωνισμού του, ετοιμάζοντας μια «Public» βραδιά, όπου η απονομή των βραβείων αλλά και η παρουσία των σημαντικών καλλιτεχνών που πλαισιώνουν την διοργάνωση θα κλέψουν την παράσταση.

H βράβευση των νικητών θα γίνει την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο ΟΠΕΡΑ ODEON στις 21:00 με την παρουσία των μελών της κριτικής επιτροπής: Αντίνοος Αλμπάνης, Άγγελη Ανδρικοπούλου, Κώστας Ζήκος, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Μυρτώ Κοντοβά, Έκτορας Λυγίζος, Ζέτα Μακρυπούλια, Πάνος Μουζουράκης, Φάνης Μουρατίδης, Μαργαρίτα Μυτιληναίου, Μαρία Ναυπλιώτη, Χρυσούλα Παπαϊωάννου, Γεράσιμος Ρήγας , Spyros, 48 ώρες.

Φυσικά, δεν θα λείπει ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Σάκης Ρουβάς και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του φεστιβάλ - για δεύτερη χρονιά- Δημήτρης Δανίκας.

Μια ξεχωριστή βραδιά με υπέροχες μουσικές και αγαπημένους καλλιτέχνες αφιερωμένη σε όλους όσοι πήραν μέρος στο διαγωνισμό. Το Public Digital Festival που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το κρουασάν Molto και Χορηγό Τεχνολογίας τη Samsung έχει μοναδικό στοχο την επικοινωνία και τη δυνατότητα εκφρασης των ανθρώπων μέσα από την τεχνολογία και την τέχνη.

Τα βραβεία που θα δοθούν είναι τα εξής :

1ο Βραβείο Κριτικής Επιτροπής
Ένα Ταξίδι στον κόσμο του Λάνς Φον Τρίερ. Ο Νικητής θα γνωρίσει ένα από τα καλύτερα studios στον κόσμο του γνωστού πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Λάνς Φον Τρίερ.
2ο Βραβείο Κοινού
Ο Νικητής θα βρεθεί στο 61ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου από τις 10 εως 20 Φεβρουαρίου. Ένα από τα πιο συναρπαστικά φεστιβάλ κινηματογράφου στην Ευρώπη σας περιμένει για να γνωρίσετε από κοντά αγαπημένους ηθοποιούς και να απολαύσετε πρώτοι τις ταινίες που έρχονται.
3ο Βραβείο Κατηγορία «Κάντο όπως θές»
Υποτροφία σπουδών από την Ακαδημία τέχνης ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
4ο Βραβείο Κατηγορία «Κοινωνικό μήνυμα»
Υποτροφία Σπουδών στο τμήμα σκηνοθεσίας της ακαδημίας τέχνης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
5ο βραβείο Κατηγορία «Video Clip»
Record your group. Οι νικητές έχουν τη δυνατότητα να ηχογραφήσουν τη μουσική τους σε επαγγελματικό studio ηχογράφησης υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων καθηγητών μουσικής και φωνητικής.
6ο Βραβείο Κατηγορία «Μία εβδομάδα στην πόλη μου»
1 videocamera Samsung HMX-H204
7o Βραβείο Κατηγορία «Funny video»
1 κινητό Samsung Wave
8o Βραβείο Κατηγορία «Διακοπές»
1 Samsung Blu-ray Player BD-C5500

Τα καταστήματα Public για δεύτερη χρονιά δίνουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες νέους να πάρουν μέρος στο πιο δυναμικό φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών μικρού μήκους και να συνδυάσουν την τεχνολογία με την 7η τέχνη με την ελπίδα μέσα από τις υποψηφιότητες να ανακαλυφθούν νέα ταλέντα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.publicdigitalfestival.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v