Walt Disney Pictures: Τώρα και στην μικρή οθόνη μέσω YouTube

Όλο το πρωτότυπο οπτικοακουστικό υλικό και μάλιστα στην υψηλότερη ανάλυση των νέων ταινιών της Walt Disney Pictures θα μπορούν πλέον και οι Έλληνες χρήστες να παρακολουθούν μέσω της οθόνης του υπολογιστή τους από το κανάλι του YouTube.
Walt Disney Pictures: Τώρα και στην μικρή οθόνη μέσω YouTube
Η αγαπημένη μας εταιρία παραγωγής κινουμένων σχεδίων και animation Walt Disney Pictures ξεκίνησε να «επισκέπτεται» τακτικά την Ελλάδα, αποκτώντας τον δικό της χώρο στο Υoutube, στοχευμένο στα ελληνικά media και τους Έλληνες θεατές.

Στη διεύθυνση http://www.youtube.com/user/WaltDisneyStudiosGR, θα μπορούμε πλέον να βρίσκουμε, στην πρωτότυπη, εγκεκριμένη μορφή και στην υψηλότερη ανάλυση, όλο το οπτικοακουστικό υλικό των ταινιών της Disney, ξεκινώντας από το Ψηλά στον Ουρανό (Up) και συνεχίζοντας με το G-Force, την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, το Surrogates, το Christmas Carol, το The Princess and the Frog και όλους τους άλλους τίτλους που θα προβληθούν στις ελληνικές αίθουσες την ερχόμενη χρονιά.

[Δείτε το trailer του πολυαναμενόμενου UP]


Για να δούμε και να χρησιμοποιήσουμε το υλικό των WaltDisneyStudiosGR, δεν έχουμε παρά να επισκεφθούμε την παραπάνω διεύθυνση του Υoutube και να γίνουμε subscriber, ώστε να ενημερωνόμαστε τακτικά για τα υλικά που θα προστίθενται. Από εκεί, φυσικά, εάν θέλουμε, μπορούμε να κάνετε embed οποιοδήποτε υλικό στο δικό σας site ή blog.

Η Walt Disney Pictures φέρνει την μαγεία των animation στην οθόνη του υπολογιστή μας και μας κάνει να νιώθουμε πάλι παιδιά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v