Το Facebook στην μεγάλη οθόνη

Η ζωή και το έργο του δημοφιλούς Mark Zuckerberg θα μεταφερθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη του Seven Ντέιβιντ Φίντσερ. Εταιρεία παραγωγής θα είναι η Columbia.
Το Facebook στην μεγάλη οθόνη
Ποιός θα το περίμενε ότι μετά την απρόσμενη επιτυχία του Facebook, που εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο, ο κύριος Ζούκερμπεργκ θα έβλεπε την ζωή του να μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη. Ακούγεται εξωφρενικό, αλλά σύμφωνα με το περιοδικό Variety είναι αλήθεια. Η Columbia pictures βρίσκεται ήδη σε "κοντινή" επαφή με τον αμερικάνο σκηνοθέτη για μια ταινία με θέμα τον δημιουργό και τις ρίζες του διάσημου social network.

Η ταινία με τίτλο "The Social Network" θα εστιάζει στην ιστορία του Facebook από την δημιουργία του το 2004, στον διαδικτυακό κολοσσό που είναι σήμερα. Το σενάριο της ταινίας, που έχει γραφτεί από τον σεναριογράφο του West Wing Aaron Sorkin, είναι βασισμένο στο βιβλίο του Ben Mezrich "The Accidental Billionaires", που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. 

Παραγωγοί της ταινίας, σύμφωνα με το περιοδικό Variety, θα είναι οι Scott Rudin, Michael De Luca, Dana Brunetti και ο ηθοποιός Kevin Spacey. Αν και το όλο project βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, τα κάστινγκ έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο Michael Cera από το "Superbad" και ο Shia LaBeouf από το "Transformers", είναι τα πρώτα ονόματα στην λίστα για να υποδηθούν τον Μάρκ Ζούκερμπεργκ.

Σύμφωνα με φήμες πάντως όσον αφορά το βιβλίο, το πορτραίτο του ιδρυτή του Facebook δεν θα παρουσιαστεί από την θετική του πλευρά. Αντιθέτως μάλιστα. Προς το παρόν, οι υπεύθυνοι του δικτύου δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο για το περιεχόμενο του βιβλίου και έχουν δώσει εντολή και στους υπαλλήλους να μην μιλήσουν σε κανέναν από την παραγωγή της ταινίας για το συγκεκριμένο θέμα.

Όπως και να'χει, η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει μέσα σε αυτόν τον χρόνο και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε περι τίνος πρόκειται. Παραμείνετε... συνδεδεμένοι λοιπόν!

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v