1st African Film Festival: Η Αφρική στη μεγάλη οθόνη

Για θεατές που αναζητούν κάτι διαφορετικό, το πρώτο αφρικανικό φεστιβάλ κινηματογράφου είναι γεγονός με 20 ταινίες και ντοκιμαντέρ από την Αφρική και για την Αφρική που θα προβάλλονται στον κινηματογράφο ΑΦΑΙΑ από 11 έως 17/9.
1st African Film Festival: Η Αφρική στη μεγάλη οθόνη
Κερδίστε προσκλήσεις για τις προβολές του Φεστιβάλ δηλώνοντας τώρα συμμετοχή στον διαγωνισμό μέσω της φόρμας επικοινωνίας .

Αν αναζητάτε κάτι πραγματικά διαφορετικό από τον κινηματογράφο, μην χάσετε το Πρώτο Φεστιβάλ Ταινιών & Ντοκιμαντέρ από την Αφρική και για την Αφρική, που θα προβάλλονται από 11 έως 17 Σεπτεμβρίου 2008, στον Κινηματογράφο «ΑΦΑΙΑ - NEW STAR artcinema» (Δημοσθένους 96, Καλλιθέα).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 20 νέες ταινίες και ντοκιμαντέρ σε Α’ προβολή και 7 ακόμη ταινίες απ’ όλο τον κόσμο. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα απολαύσετε μουσική, χορό και γαστρονομία από διάφορες αφρικανικές κοινότητες.

Επιπλέον, στο Φεστιβάλ θα παραβρεθεί αποδεχόμενος πρόσκληση της New Star ο γιος του αφρικανού πολιτικού Πατρίς Λουμούμπα, Φρανσουά.

Σχετικά με το πρόγραμμα, στις 12/9 και ώρα 23.45 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Εξάντα «ΔΕΛΤΑ, Οι βρώμικες δουλειές του πετρελαίου» και θ΄ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη, Γιώργο Αυγερόπουλο. Στις 13/9 ώρα και 23.45 θα παιχτεί το ντοκιμαντέρ του Εξάντα «Νίγηρας - Σκλάβοι». Στις 14/9 και ώρα 20.00 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «HOME - Η δική μου Σιέρρα Λεόνε» παρουσία της σκηνοθέτιδος, Πανδώρας Μουρίκη.

Διοργάνωση: NEW STAR
Σε συνεργασία με: Πρεσβείες και οργανώσεις από χώρες της Αφρικής
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v