Σέξι ταινίες για να δεις με το πρόσωπο

Περιμένεις παρέα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι ταινιάκι να δείτε; Εδώ έχουμε κάποια σέξι καρέ να προτείνουμε.
Σέξι ταινίες για να δεις με το πρόσωπο

Ήρθε η ώρα να τ@ καλέσεις σπίτι σου και αναρωτιέσαι ποια ταινία θα ήταν η κατάλληλη ώστε να δηλώσεις εμμέσως πως σήμερα θα κάνετε σεξ, αλλά χωρίς να μαρτυράς εντελώς τις προθέσεις σου. Ίσα – ίσα για να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα.

Love and other drugs



Δύο όμορφοι άνθρωποι του Χόλιγουντ, αλλά και της διπλανής πόρτας, η Anne Hathaway και ο Jake Gyllenhaal πρωταγωνιστούν σε μια ταινία η οποία περιστρέφεται γύρω από τη χρήση του Βιάγκρα (αλλά κατά βάθος και με το πόσο περίπλοκες είναι οι ανθρώπινες σχέσεις). Μην περιμένεις ιδιαίτερο βάθος και «μηνύματα», ρομαντική κομεντί πρόκειται να δεις. Περίμενε όμως πολλές και καλές σκηνές σεξ.

Magic Mike



Όταν ανακοινώθηκε η ταινία της οποίας το θέμα καταπιάνεται με άντρες στρίπερς, όλοι περίμεναν κάτι τρομακτικά κακόγουστο και εν τέλει η ανατροπή έγινε και είδαν ένα ολίγον τι ρομαντικό πορτραίτο χαρακτήρων. Με ακραία καλό γράψιμο, κιόλας. Οι κριτικοί το λάτρεψαν όσο το λάτρεψε και το κοινό, και ακολούθησε ένα sequel με ακόμα περισσότερες γυμνές περιπέτειες. Αποκορύφωμα, η σκηνή με τον γυμνασμένο λαδωμένο Τσάνινγκ Τέιτουμ  να λικνίζεται στους ρυθμούς του It’s Raining Men. 

Love



Ως γνήσιο παιδί του Γκασπάρ Νοέ, το Love αποτέλεσε αμφιλεγόμενο θέμα στους σινεφίλ κύκλους. Άλλοι το λάτρεψαν, άλλοι το μίσησαν. Ωστόσο, αυτή η συγκεκριμένη του ταινία είναι ένα αριστούργημα για τις σχέσεις, την αγάπη και την συντροφικότητα. Και, ναι γι’ αυτό που σε ενδιαφέρει: το σεξ. Μπορεί να έχει πολλά να πει σαν ταινία, αλλά το η 3D σκηνή εκσπερμάτωσης θα φέρει την ισορροπία που απαιτείται για τη βραδιά που έχεις προγραμματίσει -ένα κόμικ ριλίφ αν προτιμάς.

Nymphomaniac



Εφόσον το άτομο που περιμένεις είναι λιγάκι σινεφίλ-ιντελεξουέλ, το τερατώδες αριστούργημα του Λαρς φον Τρίερ είναι η ταινία που πρέπει να διαλέξεις. Δεν είναι ακριβώς μία ταινία με σεξ ,αλλά το σεξ θα λειτουργήσει σαν πλατφόρμα για να μιλήσετε για πολύ πιο σοβαρά ζητήματα. Και είναι μια πλατφόρμα γυρισμένη αριστοτεχνικά, και χωρίς ίχνος αιδούς.

Η Ζωή της Αντέλ 



Προειδοποιούμε πως η Ζωή της Αντέλ ξεπερνά σε διάρκεια τις τρεις ώρες, αλλά είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες που έχει να επιδείξει το ευρωπαϊκό σινεμά τα τελευταία χρόνια, κοσμημένη με σκηνές λεσβιακού σεξ ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες Αντέλ Εξαρχόπουλος και Λία Σεϊντού. Σε βαθύτερα ρομαντικό επίπεδο, μην αγνοήσεις την αφοπλιστική σκηνοθετική ματιά πάνω στην άκρατη εφηβική σεξουαλικότητα και τον τρόπο που παρουσιάζει μια ιστορία αγάπης, ανάμεσα σε ανθρώπους που εκτός από το σώμα τους εξερευνούν και τα συναισθήματά τους. 

9 Songs 



O σκηνοθέτης του 24 Hour Party People, «χτίζει» μία από τις πιο τολμηρές ταινίες της οποίας οι τίτλοι εμφανίστηκαν στις οθόνες mainstream σινεμά. Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, κλασικό αρχέτυπο τοξικής σχέσης, ερωτεύονται, παθιάζονται, χωρίζουν και κάθε φορά κάνουν έρωτα με μουσικό χαλί ένα διαφορετικό τραγούδι. Εννιά τραγούδια λοιπόν κι εννιά διαφορετικές ερωτικές σκηνές με ελάχιστους διαλόγους. Εξαιρετικές ερμηνείες, στον βαθμό που τους το επιτρέπει το σενάριο και η εκφραστικότητά τους, και εξαιρετικές μουσικές από μπάντες όπως οι Black Rebel Motorcycle Club, οι Primal Scream, οι Elbow, οι Franz Ferdinand. 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v