Εταιρεία δίνει 1300 δολάρια για να δεις 13 ταινίες τρόμου

H ιστοσελίδα FinanceBuzz θέλει να προσλάβει έναν εθελοντή για να παρακολουθήσει μια συλλογή από ταινίες υψηλού και χαμηλού μπάτζετ.
Εταιρεία δίνει 1300 δολάρια για να δεις 13 ταινίες τρόμου
Αναλυτής καρδιακών παλμών ταινιών τρόμου. Σου λέει κάτι αυτή η θέση; Θα σου πει αν μάθεις πόσα δίνει μια σελίδα για να προσλάβει έναν τέτοιο για να παρακολουθήσει 13 ταινίες τρόμου και να μετρά τους παλμούς του.

Η εταιρεία FinanceBuzz ανακοίνωσε πρόσφατα πως ψάχνει κάποιον «για να την βοηθήσει να ανακαλύψει αν ο προϋπολογισμός μιας ταινίας επηρεάζει ή όχι το πόσο τρομακτική μπορεί να είναι».

«Για να προκαλέσει ανατριχίλα στη σπονδυλική σας στήλη μία ταινία δεν χρειάζονται μόνο ειδικά εφέ υψηλών προδιαγραφών και εικόνες τρόμου που έχουν παραχθεί στον υπολογιστή (CGI). Τις περισσότερες φορές, οι ταινίες τρόμου είναι τρομακτικές λόγω της ιστορίας τους ... όχι του προϋπολογισμού του στούντιο παραγωγής», αναφέρει η ανακοίνωση, φέρνοντας ως παράδειγμα τη «Μεταφυσική Δραστηριότητα», η οποία γυρίστηκε με μόλις 15.000 δολάρια και οι εισπράξεις της έφθασαν τα 193 εκατομμύρια δολάρια.

Ο τυχερός που θα επιλεχθεί, θα φορέσει ένα ρολόι Fitbit για να παρακολουθείται ο καρδιακός του παλμός, ενώ εκείνος θα βλέπει τις παρακάτω ταινίες:

Saw, Amityville Horror, A Quiet Place, A Quiet Place Part 2, Candyman, Insidious, The Blair Witch Project, Sinister, Get Out, The Purge, Halloween (2018), Paranormal Activity, Annabelle.

Οι εταιρεία θα σου παρέχει το ρολόι για να παρακολουθεί τον καρδιακό σου ρυθμό σε όλη την διάρκεια της ταινίας, μαζί με 1.300 δολάρια και μια δωροκάρτα 50 δολαρίων για την κάλυψη των εξόδων ενοικίασης των ταινιών.

Αν σε έψησε η φάση και μένεις στις ΗΠΑ, τότε δες εδώ πώς θα δηλώσεις συμμετοχή. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v