Σούπερ οικογενειακές κωμωδίες για movie night

Έξι διαχρονικές και ξεκαρδιστικές ταινίες για όλη την οικογένεια, για εκείνες τις βραδιές που θέλετε να μείνετε μέσα και να λιώσετε όλοι μαζί.
Σούπερ οικογενειακές κωμωδίες για movie night
Ο τίτλος αυτού του κειμένου λέει τα πάντα για τις ταινίες που θα διαβάσεις να σου προτείνουμε παρακάτω, οπότε ελλείψει κλασικής εισαγωγής σε αυτό το κείμενο, θα κάνουμε μία πολύ σημαντική διευκρίνιση: Όταν λέμε οικογενειακές κωμωδίες δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι για γονείς και μικρά παιδιά. Αν διαβάζεις αυτό το κείμενο και είσαι γονιός, μερικές φορές θα ήταν ωραίο να κάτσεις κι εσύ να δεις ταινία με τους γονείς σου.

Επειδή οι οικογένειες που γελάνε μαζί, μένουν μαζί.

Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά

Ο Ρικ Μοράνις στα καλύτερά του και μια θεοπάλαβη περιπέτεια της Ντίσνεϊ από το τέλος των 80s – για εκείνες τις νύχτες που θέλετε οικογενειακώς να νιώσετε πως ζούμε ξανά σε πιο αθώες εποχές.

Goonies

Επειδή είναι η πιο έξυπνη, αστεία, συγκινητική και τέλεια παιδική περιπέτεια που φτιάχτηκε ποτέ. Και επειδή ακόμα και το Χόλιγουντ δεν τολμάει να την αγγίξει για να φτιάξει remake. Κι αυτό λέει πάρα πολλά.

School of rock

Τι μπορεί να είναι καλύτερο από τον αξιολάτρευτο (και σε φουλ μανιακό mode εδώ) Τζακ Μπλακ να μιλάει για μουσική; Να τον περιβάλλεις με μια ντουζίνα εξίσου αξιολάτρευτα παιδάκια, και να φτιάξεις μια ιστορία για το πώς οι «αδύναμοι» μπορούν πάντα να τα καταφέρουν. Για πάντα 10/10.

Μπέιμπ, το γουρουνάκι

Συγγνώμη, αλλά πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες αυτή την ταινίαρα; Όταν ήσουν παιδί; Ώρα να την ανακαλύψουν και τα παιδιά σου και να ερωτευτούν το πιο γουτσούνι, υπέροχο, ντροπαλό γουρουνάκι που υπήρξε ποτέ στην μεγάλη οθόνη.

Θεέ μου, τι σου κάναμε;

Κι αν η διάθεση σηκώνει κάτι πιο ευρωπαϊκό, αυτή η σπαρταριστή (και πρόσφατη, και πολύ επιτυχημένη) κωμωδία από την Γαλλία θα σας κάνει να κυλιέστε στα πατώματα από τα γέλια. Και θα δώσει έτσι στο χαλαρό και μερικά αντιρατσιστικά μηνύματα.

Ένας τρελός, τρελός κόσμος

Πάμε μια βουτιά στον χρόνο, και στο 1963 για την ακρίβεια, όταν συνέβη κάτι… έτσι χαλαρό να το πούμε. Απλώς μαζεύτηκαν οι μεγαλύτεροι αστέρες της εποχής, και έφτιαξαν μία από τις πιο αστείες ταινίες που θα δεις ποτέ. Μιλάμε για το απόλυτο κυνήγι θησαυρού.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v