Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας στο ΚΘΒΕ Το ΚΘΒΕ παρουσιάζει το έργο του Δημητρίου Κορομηλά «Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας» στο Βασιλικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.
Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Επίδαυρο… Ένας μίνι οδηγός για να ξέρετε τι αξίζει να δείτε, πού να φάτε, πού να βουτήξετε και πού να μείνετε, στο καθιερωμένο ταξίδι της καλοκαιρινής Επιδαύρου.
Η Αντιγόνη… πάει Δελφούς και Επίδαυρο Η Αντιγόνη του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία από τους Δελφούς στις 7 Ιουλίου.
Ο υπέροχος "Συρανό ντε Μπερζεράκ" σε περιοδεία Η ηρωική κωμωδία του Εντμόν Ροστάν ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία από το Θέατρο Βράχων.
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την επόμενη σεζόν Δείτε το ρεπερτόριο, τις «πρωτιές» και τις εκπλήξεις στο ρεπερτόριο του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2016-17, που μόλις ανακοινώθηκε.
Ελληνικό Φεστιβάλ 2016: Ποιες παραστάσεις δεν θα χάσουμε Oι «δυνατές» προτάσεις και τα highlights του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών.
Η Αΐντα του Βέρντι στο Ηρώδειο Η μεγαλειώδης «Αΐντα» ανοίγει το Φεστιβάλ Αθηνών και παρουσιάζεται στις 10, 11, 12 και 15 Ιουνίου στο Ηρώδειο.
2ο Φεστιβάλ Δάσους: Ο πολιτισμός γιορτάζει στη Θεσσαλονίκη Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται για ένα ακόμα καλοκαίρι, με το κύρος και την υπογραφή του ΚΘΒΕ.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου επιστρέφει Ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Άνδρου θα είναι και πάλι μαζί μας από τις 16 Ιουλίου ώς και τις 3 Σεπτεμβρίου.
Ένα εξοχικό παρακαλώ… στο θέατρο Αθηνά Επτά ήρωες συγκεντρώνονται σε ένα εξοχικό στη νέα παράσταση του Γιώργου Φειδά, που κάνει πρεμιέρα στο θερινό θέατρο Αθηνά στις 10 Ιουνίου.