Δεσποινίς Μαργαρίτα: Απολαυστικός μονόλογος στο Χώρα Ο Πέτρος Ζούλιας σκηνοθετεί την Έφη Μουρίκη, στον συγκλονιστικό μονόλογο του Ρομπέρτο Ατάιντε, που ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη.
Βίκτωρ Βικτώρια: Εβελίνα Παπούλια στο Πάνθεον Το κοσμαγάπητο μιούζικαλ ανεβαίνει στο Θέατρο Πάνθεον, με έναν all star θίασο και πρωταγωνίστρια την Εβελίνα Παπούλια.
Ριχάρδος ο Γ’: Παιχνίδια εξουσίας στο Σύγχρονο Θέατρο Ο Τάκης Τζαμαργιάς σκηνοθετεί την Καίτη Κωνσταντίνου στο ρόλο ενός από τους πιο συγκλονιστικούς ήρωες του Σαίξπηρ.
Ρωμαίος και Ιουλιέτα: Ο Σαίξπηρ κατά Κωνσταντίνο Ρήγο Μια ιδιαίτερη εκδοχή του σαιξπηρικού έργου σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Ρήγος, σε μια παράσταση που θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Ο κουρέας της Σεβίλλης στο Θέατρο Ολύμπια Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει μια νέα ανατρεπτική παραγωγή του αριστουργήματος του Ροσσίνι, από τις 13 Φεβρουαρίου.
Καθαρή πόλη: Μετανάστριες επί σκηνής στη Στέγη Ο Ανέστης Αζάς και ο Πρόδρομος Τσινικόρης ανεβάζουν στη σκηνή πέντε μετανάστριες καθαρίστριες, κι εκείνες μας λένε τις γλυκόπικρες ιστορίες τους.
Ο Ισορροπιστής Αεροσκαφών προσγειώνεται στην Αθηναΐδα Ο Δημήτρης Πιατάς προσγειώνεται ως… Ισορροπιστής Αεροσκαφών στην Αθηναΐδα για λίγες μόνο παραστάσεις.
Ο Σημαδιακός: Ο Παπαδιαμάντης στο Σύνταγμα Ένα μικρό, σχετικά άγνωστο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη ανεβαίνει στο Ίδρυμα Κατακουζηνού από την Καλλιτεχνική εταιρεία ΝΨ.
Οι Τρεις Αδερφές του Τσέχοφ στο θέατρο Πορεία Το θέατρο Πορεία παρουσιάζει το πασίγνωστο έργο του Άντον Τσέχοφ, «Οι Τρεις Αδερφές», από τις 18 Φεβρουαρίου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου.
Ο Αδαής και ο Παράφρων στο «Πειραματικό» Εθνικό Η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου παρουσιάζει την τρίτη φετινή της παραγωγή, τον Αδαή και τον Παράφονα του Τόμας Μπέρνχαρντ σε σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα.