Π. Δημητρακοπούλου: Ο Ζωτικός Χώρος ξεκινά από μέσα μας Ένα χρόνο μετά την... επεισοδιακή Ισορροπία του Nash, η σκηνοθέτης Πηγή Δημητρακοπούλου μιλά στο In2life (και) για τη νέα της παράσταση, Lebensraum.
Νίνα: Η ηρωίδα του Τσέχωφ στο Θέατρο 104 43 διαφορετικές παραλλαγές της τελευταίας σκηνής του «Γλάρου» του Α. Τσέχωφ, με πρωταγωνιστές τους Μαριλού Κατσαφάδου και Θανάση Ισιδώρου.
Tango Fire: Ένα φλογερό show στο Παλλάς Ένα… καυτό show από την Αργεντινή έρχεται να βάλει φωτιά στις νύχτες μας, στο Θέατρο Παλλάς, το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαρτίου.
Η δύναμη του σκότους: Τολστόι στο Σύγχρονο Θέατρο Η Ελένη Σκότη σκηνοθετεί το εν πολλοίς άγνωστο τολστοϊκό αριστούργημα με την Ομάδα Νάμα στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ολεάννα: Παιχνίδια εξουσίας στο Θέατρο Olvio Ο Δημήτρης Πετρόπουλος και η Κατερίνα Παπουτσάκη πρωταγωνιστούν στο εμβληματικό έργο του Ντέιβιντ Μάμετ για τις σχέσεις των δύο φύλων.
Εκτός Ορίων: Η ομορφιά της ζωής στο Θέατρο Ιλίσια Ένα οπτικοακουστικό θέαμα με άξονα την ομορφιά της ζωής σκηνοθετεί ο Κώστας Ξενόπουλος στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης.
Εις το φως της ημέρας: Καβάφης στο ΚΕΤ Ο Δημήτρης Φοινίτσης σκηνοθετεί το έργο του Κωνσταντίνου Καβάφη στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην Κυψέλη.
Νίκη: Ο Σταμάτης Φασουλής σκηνοθετεί στο Θέατρον Ο Σταμάτης Φασουλής σκηνοθετεί έναν all star θίασο (Φιλαρέτη Κομνηνού, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Στέλιος Μάινας...) στο έργο του Χρήστου Χωμενίδη.
Ο Αιμίλιος Χειλάκης μένει… Μόνος με τον Άμλετ Ο Άμλετ του William Shakespeare διασκευάζεται για έναν ηθοποιό, και ο Αιμίλιος Χειλάκης αναλαμβάνει όλους τους ρόλους, στο Θέατρο Τζένη Καρέζη.
Το Tango Por Dos στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Το Tango Por Dos, το διασημότερο τάνγκο στον κόσμο έρχεται στην Ελλάδα για 3 παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.