Τι θα δούμε το καλοκαίρι στην Επίδαυρο; Κωμωδία ή τραγωδία; Αριστοφάνη ή Σοφοκλή; Αν δυσκολεύεστε να διαλέξετε… επιδαύριο Σαββατοκύριακο, σας έχουμε καλυμμένους.
Κάθαρση Τώρα: Πολιτική σάτιρα στο Αγγέλων Βήμα Το έργο του διεθνούς φήμης Μαλαισιανού θεατρικού συγγραφέα και ακτιβιστή Kee Thuan Chye ανεβαίνει για λίγες παραστάσεις στο Αγγέλων Βήμα.
Ο Σημαιοφόρος: Ρίλκε στο Θέατρο 104 Η Oμάδα Ubuntu ανεβάζει μια παράσταση βασισμένη στο ποίημα “Το τραγούδι του έρωτα και του θανάτου του σημαιοφόρου Χριστόφορου Ρίλκε” στο Θέατρο 104.
Δωρεάν παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά! Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στηρίζει την θεατρική παιδιά, με παραστάσεις και θεατρικά αναλόγια με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Επαναστατικές μέθοδοι για τον καθαρισμό της πισίνας σας Η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου ανεβάζει ένα έργο της Αλεξάνδρας Κ* από 10 Μαΐου σε πρώτη παρουσίαση.
Ένας μονόλογος για τον Μακρυγιάννη στο Vault Ο Πολυχώρος Vault παρουσιάζει την παράσταση “Βασιλική Τριανταφύλλου: Αχ! Γιάννη μ’”, σε κείμενο Γιώργου Μεσολογγίτη και σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου.
Mαθήματα Πολέμου: Θουκυδίδης στο Μέγαρο Μια πρωτότυπη δραματοποιημένη απόδοση της Ιστορίας του Θουκυδίδη σκηνοθετεί ο Δημήτρης Λιγνάδης από 11 έως 20 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής.
Μια δεκαετία Arc For Dance Festival Το Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Αθήνας Arc For Dance Festival 10 επιστρέφει από 5 έως 27 Μαΐου.
Ένα Φεστιβάλ εντός και εκτός Στέγης To Onassis Fast Forward Festival έρχεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, από τις 2 έως και τις 16 Μαΐου, μέσα και έξω από τη Στέγη.
Laughing Out Loud: Σπαρταριστή κωμωδία στο Olvio Μία κωμωδία για την παρωδία της καθημερινότητας σκηνοθετεί ο Νικορέστης Χανιωτάκης για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Olvio.