Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζει τη διαδραστική συναυλία «Ταξίδι στο κέντρο της Μουσικής – Εμβατήριο» στις 7 και 8 Μαρτίου 2025, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Μια βραδιά αφιερωμένη στον ανατρεπτικό Νικόλα Άσιμο στη Σφίγγα. Τα τραγούδια του ζωντανεύουν ξανά, με ερμηνείες γεμάτες ένταση, πάθος και τον ασυμβίβαστο λόγο που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή.
Η Καμεράτα και ο κορυφαίος έλληνας μαέστρος ερμηνεύουν τα συμφωνικά έργα Η αποκάλυψη (Ωδή στον Μπετόβεν) και Ραψωδία για βαρύτονο και ορχήστρα εγχόρδων.
Η Γεννάδειος Βιβλιοθήκη διοργανώνει την εκδήλωση «Κρήτη: Μουσική της Αντίστασης» στις 4 Μαρτίου στο Cotsen Hall, αναδεικνύοντας την ιστορική σημασία της κρητικής μουσικής στους αγώνες του νησιού.
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar ύστερα από το sold out του Φεβρουαρίου μας ξανακαλούν τo Σάββατο 1η Μαρτίου για να ξαναγεμίσουμε το Σταυρό του Νότου Club.
Την Τρίτη 1η, η Τεχνόπολη μεταμορφώνεται σε ένα μουσικό καταφύγιο, όπου οι δύο αδελφοί από τη Ζυρίχη, θα μας παρουσιάσουν μια μοναδική μουσική εμπερία για πρώτη φορά στην Ελλάδα!