Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά συγκροτήματα παγκοσμίως, οι Bon Jovi, έρχονται για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια του "Open Air 2011 Tour", στις 20 Ιουλίου. Η προπώληση ξεκινά σε λίγες μόνο μέρες.
Στην σκηνή του Half Note Jazz Club θα βρεθούν οι δύο καλλιτέχνιδες για μια σειρά από live βραδιές που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητους τους λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής και των ιδιαίτερων ακουσμάτων.
Δύο προσωπικότητες που αλληλοσυμπληρώνονται. Μία παράσταση γεμάτη χιούμορ, συγκίνηση και καλή μουσική. Γυρίσαμε από την πρεμιέρα του Σταυρού του Νότου με τις καλύτερες των εντυπώσεων, και... τις καλύτερες των δηλώσεων των δύο καλλιτεχνών.
Από σήμερα και για μία μοναδική blues εβδομάδα, έρχεται στην σκηνή του Half Note ο θρύλος του είδους Eddie C. Campbell για να φέρει στο γνωστό jazz club αέρα από κλασικό Σικάγο.
Στο πλαίσιο του διαπολιτισμικού διαλόγου και των κοινών δράσεων Ελλάδας-Τουρκίας διοργανώνεται μουσική βραδιά σύμπραξης στο Μουσείο Μπενάκη, υπό την αιγίδα σημαντικών φορέων.
Ο μάστορας της jazz, Maceo Parker, επιστρέφει στην ενεργό μουσική δράση μετά από δεκαέξι χρόνια, και έρχεται να μας χαρίσει τους funk&jazz ρυθμούς του στο Παλλάς την νύχτα της 19ης Οκτωβρίου.
Δυναμικά συνεχίζει ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός το φθινοπωρινό του πρόγραμμα, με ενδιαφέροντα φεστιβάλ, ξένους προσκεκλημένους και οπτικοακουστικές διοργανώσεις. Όλα όσα θα δούμε και θα ακούσουμε τον Οκτώβριο.
Η νεαρή τραγουδοποιός γράφει στίχους, ερμηνεύει και συνθέτει μουσική στον πρώτο προσωπικό της δίσκο, ο οποίος κερδίζει σε ενορχηστρώσεις και τεχνική, μένει όμως πίσω σε συναίσθημα.
Διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, γνώριμοι αγαπημένοι, jazz και blues, flamenco και tango, soul, world fusiοn και fados. Το φετινό πρόγραμμα του Half Note έχει κάτι για όλους.
Μετά από την sold out συναυλία της το 2007, η Mariza επιστρέφει στο Παλλάς για να ερμηνεύσει τα fados, μεγάλες της επιτυχίες αλλά και τραγούδια από τον νέο της δίσκο, την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου.