Duende: Ο Σταμάτης Κραουνάκης μελοποιεί Λόρκα Μια μουσική τελετουργία για την Τέχνη, τον Θεό, τον Έρωτα και τον Θάνατο παρουσιάζει ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Θέατρο Τέχνης.
Η Αλέκα Κανελλίδου και ο Γιάννης Σπανός "Ξανά Μαζί" Μια σαγηνευτική φωνή, η Αλέκα Κανελλίδου, συναντά έναν σπουδαίο συνθέτη, τον Γιάννη Σπανό.
Οι Scorpions έρχονται στο Καλλιμάρμαρο Η αγαπημένη ροκ μπάντα επιστρέφει τον Ιούλιο στην Ελλάδα, για μια επετειακή συναυλία σύμπραξης με την Κρατική Ορχήστρα στο Καλλιμάρμαρο.
Aναζητώντας το ρεμπέτικο στο Μέγαρο Ερμηνευτές και νέοι δημιουργοί αναζητούν το ρεμπέτικο στο Μέγαρο, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου.
«Ο Κουρέας της Σεβίλλης» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Η διάσημη όπερα παρουσιάζεται στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης με όργανα εποχής της κλασικής περιόδου.
Η Μπουάτ του 2018: Μαρούλα Κασκαβέλη στο Μεταξουργείο Η Μπουάτ του 2018 είναι μια μουσική παράσταση με αφήγηση και τραγούδια, με πρωταγωνίστρια τη Μαρούλα Κασκαβέλη στο El Convento del Arte.
Οι Arctic Monkeys επιτέλους στην Ελλάδα! Η βρετανική μπάντα - απωθημενο έρχεται στις 6 Ιουλίου για το Rockwave Festival στη Μαλακάσα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής αναζητά το ρετρό στο Half Note Ο Αργύρης Μπακιρτζής με τους Κώστα Βόμβολο, Εύη Μάζη, Μιχάλη Σιγανίδη και τη χορωδία «Chorus vivendi» … αναζητούν το ρετρό!
Σκηνοθετημένη Νύχτα: Simon Steen-Andersen στη Στέγη Νύχτα. Μουσική σκηνοθετημένη, που ξεφεύγει από τον χρόνο της σύνθεσής της και προσγειώνεται στον 21ο αιώνα. Έκπληξη και σασπένς εγγυημένα στη Στέγη.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Anodos Live Stage Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φέτος περνάει από «Οντισιόν» και μας συστήνεται από το μηδέν, από το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, για λίγες παραστάσεις.