Ταινίες πρώτης προβολής, επανεκδόσεις ποπ κορν και ο ουρανός με τ’ άστρα από απάνω σου να σε συντροφεύει. Τα πιο ωραία θερινά είναι στις ταράτσες της πόλης, κανόνας.
Ο Νίκος Νικολαΐδης έβαλε φαρδιά, πλατιά την αιρετική μα αμιγώς καλλιτεχνική υπογραφή του στο ελληνικό σινεμά κι εμείς θυμόμαστε τους λόγους που οι ταινίες του άφησαν εποχή.
Στήσαμε το δικό μας μίνι θερινό σε μπαλκόνια, αυλές και ταράτσες κι αφήσαμε το Ertflix να διαλέξει 5 ταινιάρες για να μας κάνουν συντροφιά φέτος το καλοκαίρι.
Ο αγαπημένος ηθοποιός έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει το εμβληματικό «Βλέμμα του Οδυσσέα» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην επίσημη έναρξη του 16ου Athens Open Air Film Festival.
Το φετινό καλοκαίρι στα θερινά σινεμά θα έχει μπόλικη νοσταλγία, σασπένς, πολιτικό σινεμά, ιρανικά αριστουργήματα και μεγάλους δημιουργούς σε προβολές κάτω από τα αστέρια.