Οι πιο ντροπιαστικές στιγμές των celebrities

Δείτε τις πιο ντροπιαστικές στιγμές των σταρ, μέσα από φωτογραφικά στιγμιότυπα που διάσημοι celebrities θα ήθελαν να ξεχαστούν για πάντα.
Οι πιο ντροπιαστικές στιγμές των celebrities
Σταρ τα κάνουν πάνω τους επί σκηνής ή κάνουν εμετό μπροστά στους φαν τους. Αστέρες του Χόλιγουντ ρεζιλεύονται σε επίσημες πρεμιέρες και σκοντάφτουν αριστοκρατικά καθώς προσπαθούν να παραλάβουν το Όσκαρ τους. Στήθη αποκαλύπτονται, εσώρουχα γίνονται θησαυρός για τους παπαράτσι και παλιές φωτογραφίσεις κάνουν διάσημους καλλιτέχνες να τρέχουν να κρυφτούν. Δείτε παρακάτω τις ντροπιαστικές φωτογραφίες που οι celebrities θα ήθελαν να σβήσουν για πάντα από το ίντερνετ και από τις μνήμες του κοινού.

Η Jennifer Lawrence σκοντάφτει και πέφτει καθώς ανεβαίνει να λάβει το Όσκαρ της. Αλλά παραμένει αξιαγάπητη και καταχειροκροτείται.


Η γνωστή RnB τραγουδίστρια και πρώην μέλος των Black Eyed Peas, Fergie, δεν προλαβαίνει να κατέβει από τη σκηνή και… τα κάνει πάνω της καθώς τραγουδά.


Ο δημοφιλής στο κοριτσίστικο κοινό Ζακ Έφρον περπατά στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της παιδικής ταινίας Lorax, όταν του πέφτει από την τσέπη… ένα προφυλακτικό!


Η Britney Spears βγαίνει για μια νύχτα διασκέδασης αλλά ξεχνά να φορέσει εσώρουχα. Το χειρότερο είναι πως ξεχνά και να μην σηκώσει τα πόδια της μπροστά στον φακό.


Ο Justin Bieber πίνει χαλασμένο γάλα λίγο πριν βγει στη σκηνή το 2012, με αποτέλεσμα να κάνει εμετό μπροστά στους φαν του.


Ο Leonardo DiCaprio στα νιάτα του όταν ήταν ακόμη 21 ετών στα μακρινά 90s, δέχτηκε να κάνει μια φωτογράφιση σε βρετανικό περιοδικό όπου έτρωγε μπανάνα σε αυτό το σκηνικό.


Είναι 2012 και η Christina Aguilera τραγουδά στην κηδεία της Etta James, όταν ένα καφετί υγρό αρχίζει να κυλά βασανιστικά στις γάμπες της. Η επίσημη αιτιολόγηση περιλάμβανε την δικαιολογία ενός spray μαυρίσματος – κανείς όμως δεν ξέρει τι πραγματικά μπορεί να συνέβη.


Η Janet Jackson τραγουδά στο διάλειμμα του αμερικανικού Super Bowl με τον Justin Timberlake, όταν με μια απότομη ενθουσιώδη κίνηση, πετάγεται ένα στήθος της έξω από το μπλουζάκι της. Κανείς δεν έμαθε αν επρόκειτο για ατύχημα ή προσχεδιασμένο σκάνδαλο.


Βρισκόμαστε στην τελετή απονομής των Όσκαρ του 2014, όταν ο John Travolta ανεβαίνει στη σκηνή και πασχίζει να προφέρει το όνομα του νικητή: Idina Menzel. Πώς αυτό το όνομα αρθρώθηκε στα χείλη του ως «Αντέλ Νταζίμ», κανείς ποτέ δεν το κατάλαβε.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v