Ο Τζίμης Πανούσης στην κάμερα του In2life

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Troika Club, ο Τζιμάκος μιλά στην κάμερα του in2life για τους "αδούλωτους" Έλληνες, τη Χρυσή Αυγή, τον Αλέξη Τσίπρα, την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Μέγα Αλέξανδρο.
Η κάμερα του In2life συνάντησε τον Τζίμη Πανούση μια ημέρα πριν την πρεμιέρα της παράστασής του στον χώρο της Πειραιώς 178, που για τις ανάγκες του σόου βαφτίστηκε για λίγο “Troika Club”.

Ο «Τζιμάκος» τραγούδησε στις πρόβες και μας μίλησε για τους “αδούλωτους” Έλληνες, για τη Χρυσή Αυγή, τον Μιχαλολιάκο και τον Μέγα Αλέξανδρο, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την εμπειρία του από την πρόσφατη νοσηλεία του σε δημόσιο νοσοκομείο.

Ο ίδιος διέψευσε ότι έχει υπάρξει οποιαδήποτε συμφωνία με τον Διονύση Σαββόπουλο για καλοκαιρινό ανέβασμα Αριστοφάνη και τόνισε πως μολονότι μια τέτοια συνεργασία θα του άρεσε, πρέπει να συντρέξουν μια σειρά από προϋποθέσεις που ο ίδιος απαιτεί για να πραγματοποιηθεί, όπως η συμμετοχή του Στάθη Ψάλτη και ο αποκεφαλισμός Βαρβιτσιώτη στο τέλος της παράστασης…


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v