ΖΤΕ V9 Pad: Επαγγελματική πρόταση από την Cosmote

ΖΤΕ V9 Pad: Επαγγελματική πρόταση από την Cosmote
H Cosmote συνεργάζεται με τη ΖΤΕ διαθέτοντας στην ελληνική αγορά το ΖΤΕ V9 Pad, ένα προσιτό tablet με οθόνη αφής 7" και λειτουργικό σύστημα Android 2.1 Eclair. Ένας μίνι υπολογιστής στο μέγεθος ενός organizer συνδυασμένος με δυνατότητες 3G (έως 7,2Mbps Download / 5,76Mbps Upload) και υποστήριξη Wi-Fi, μικρό βάρος και λεπτή σχεδίαση δυνατότητες ανάγνωσης eBook, κάμερα 3MP και τίμιες δυνατότητες gaming με ανάλυση 800x480, όπως επίσης πρόσβαση στη πλατφόρμα Android Market για τη λήωη εφαρμογών και παιχνιδιών σας περιμένουν αν επιλέξετε να την κάνετε δική σας.

Προσπαθώντας να διευρύνει την απήχηση της συσκευής και σε ένα πιο... επαγγελματικό κοινό, η εταιρεία την έχει εξοπλίσει με την πρoεγκατεστημένη εφαρμογή "Document To Gο" με την οποία μπορείτε να προβάλλετε αρχεία PDF και όλα τα έγγραφα Office (Word, Excel, Powerpoint) στην αυθεντική τους μορφή. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις μέσω είτε του ενσωματωμένου μεγαφώνου είτε ακουστικού Bluetooth και διατηρείτε τα χέρια σας ελεύθερα για άλλες εργασίες (SMS, MMS, e-mail).

Το βάρος της είναι 400 γραμμάρια περίπου, και οι υπόλοιπες διαστάσεις της είναι 19,3 x 11 x 1,27 εκατοστά.

Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής της συσκευής βρίσκεται στα 349 ευρώ, και αυτή συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v