Huawei Ideos S7: Σχέση ποιότητας – τιμής από τη Vodafone

Huawei Ideos S7: Σχέση ποιότητας – τιμής από τη Vodafone
Huawei Ideos S7: Σχέση ποιότητας – τιμής από τη Vodafone
Το Huawei Ideos S7 είναι το μοντέλο που διαθέτει -μαζί με ορισμένες συνδέσεις της, ή και μόνο- η Vodafone στην Ελλάδα. Αποτελεί πεποίθηση του γράφοντος ότι είναι μία από τις καλύτερες συσκευές με κριτήριο τιμής / επιδόσεων από αυτές που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Η συσκευή βασίζεται στην πλατφόρμα Android 2.1 (Eclair) και διαθέτει πλήρεις δυνατότητες δικτύωσης, κάμερα 2Mpixels και αποθηκευτικό χώρο 8GB που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 32GB μέσω κάρτας microSD. Η widescreen οθόνη αφής 7 ιντσών είναι τεχνολογίας capacitive κάτι το οποίο αναβαθμίζει πάρα πολύ την ευχρηστία του.

Αποδίδει ανάλυση 800x480 pixels η οποία είναι ικανοποιητική για να δουλεύετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές που θα βρείτε στο Android Market. Επιπλέον, στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει μια πτυσσόμενη βάση που δίνει τη δυνατότητα στήριξης του tablet. Έτσι μπορείτε να το τοποθετήσετε πάνω σε κάποια επιφάνεια για να παρακολουθήσετε βίντεο ή να προβάλλετε φωτογραφίες. Η συσκευή παρέχει πρόσβαση στην πλατφόρμα Android Market και τις χιλιάδες του εφαρμογές που μπορείτε να αγοράσετε ή και να προμηθευτείτε δωρεάν -σε ορισμένες περιπτώσεις- από αυτή. Έτσι μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε πάνω από 100.000 δωρεάν εφαρμογές, από παιχνίδια και εφαρμογές multimedia μέχρι προγράμματα παραγωγικότητας.

Το Ideos S7 λειτουργεί και σαν ένα κανονικό smartphone: Επιτρέπει την πραγματοποίηση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, βιντεοκλήσεων και αποστολής/λήψης SMS. Συνδέεται σε δίκτυα GSM αλλά και HSPA, δίνοντας πρακτικά τη δυνατότητα internet browsing με ταχύτητες 3G (έως 7,2Mbps), ανάλογα βεβαίως με τις δυνατότητες του δικτύου του παρόχου κινητής τηλεφωνίας και της περιοχής στην οποία βρίσκεται φυσικά ο χρήστης. Σε επίπεδο δικτύωσης η συσκευή έχει αρκετές δυνατότητες. Συγκεκριμένα το Ideos S7 ενσωματώνει τεχνολογία Bluetooth 2.1 με A2DP για να μιλάτε μέσω του tablet σας με ένα αντίστοιχο Bluetooth handsfree, καθώς και WiFi (802.11 b/g/n) για ασύρματη σύνδεση στο οικιακό σας δίκτυο ή σε δημόσια hot-spot. Επιπλέον, χάρη στο ενσωματωμένο A-GPS μπορείτε να έχετε πρόσβαση και σε εφαρμογές πλοήγησης για να βρίσκετε πάντα τον δρόμο σας. Η συσκευή έχει ενσωματωμένη μνήμη στα 8GB και μπορεί να φτάσει τα 24 με τη χρήση καρτών microSD. Το βάρος της είναι ένα μειονέκτημα –στα 500 γραμμάρια. Οι υπόλοιπες διαστάσεις της είναι 10,8 x 20,8 x 1,55 εκατοστά.

Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής της συσκευής βρίσκεται στα 359 ευρώ, αλλά με την χρήση επιδότησης από προγράμματα χρήσης κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ της Vodafone μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 139 ευρώ. Στις τιμές αυτές έχει υπολογιστεί ο φόρος και είναι τελικές ενδεικτικές τιμές λιανικής. Αν θα εξετάζατε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ρωτήστε στα Vodafone Shops. H συσκευή συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v