Μισό εκατομμύριο φτηνότερα πωλείται το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Κολωνάκι

Στα αζήτητα παραμένει από το καλοκαίρι το διαμέρισμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην οδό Στησιχόρου, με τις πλατφόρμες να το εμφανίζουν πλέον φτηνότερο κατά μισό εκατομμύριο ευρώ.

Μισό εκατομμύριο φτηνότερα πωλείται το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Κολωνάκι

Ενεργή παραμένει η αγγελία πώλησης για το διαμέρισμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην οδό Στησιχόρου στο Κολωνάκι, το οποίο μάλιστα εμφανίζεται κατά μισό εκατομμύριο ευρώ φθηνότερο τις τελευταίες μέρες στις πλατφόρμες των αγγελιών πώλησης ακινήτων.

Η ελληνοαμερικανίδα που αγόρασε το διαμέρισμα από τον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννη Παπαμιχαήλ, έβαλε το πωλητήριο πριν από λίγους μήνες, με την τιμή να ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στα Νέα, το σπίτι δεν έχει ακόμα πουληθεί: Κάποιες εταιρείες real estate, όπως η Proteus Properties το έχουν ακόμα ενεργό με τιμή πώλησης στα 4.000.000 ευρώ, ωστόσο σε άλλες ιστοσελίδες, όπως ο Spitogatos η τιμή δείχνει να έχει πέσει στα 3.500.000 ευρώ.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε ότι βαθύπλουτος Ελληνοαμερικάνος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά του διαμερίσματος όπου έζησε μεγάλο μέρος της ζωής της η εθνική μας σταρ.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v