Panasonic DMP-BDT110E: Η οικονομική επιλογή που συμφέρει

Panasonic DMP-BDT110E: Η οικονομική επιλογή που συμφέρει
Η συσκευή 3D Blu-Ray είναι σχετικά νέο μοντέλο και συνδυάζει high definition αποκωδικοποιητές για σήματα Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio ώστε να απολαύσετε πλήρως τον υψηλής πιστότητας ήχο των δίσκων Blu-Ray, με λειτουργία αναβάθμισης της ποιότητας εικόνας των απλών DVD (έως και 1080p μέσω HDMI).

Την κινηματογραφική εμπειρία υπόσχονται να ολοκληρώσουν οι προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης με θύρα Ethernet ή προαιρετικό WiFi προσαρμογέα (που δεν περιλαμβάνεται στην αρχική συσκευασία) και η τεχνολογία VIERA Cast, χάρη στις οποίες μπορείτε να συνδεθείτε στο internet, να δείτε βίντεο από το YouTube ή από τον υπολογιστή σας, και να «κατεβάσετε» πρόσθετο υλικό για τις ταινίες σας με το BD-Live.

Κάτι για το οποίο είναι ιδιαίτερα περήφανη η κατασκευάστρια εταιρεία είναι η εξαιρετικά γρήγορη εκκίνηση της συσκευής (0,5 sec σε Quick Start Mode) για να απολαμβάνετε τις ταινίες σας χωρίς αναμονή και υποδοχή για κάρτες μνήμης SD (αλλά και SDHC/SDXC) που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε φωτογραφίες και HD video που τραβήξατε με την ψηφιακή σας μηχανή, χωρίς να χρειαστεί να μεταγράψετε το περιεχόμενο της σε άλλη συσκευή.

Μέσω της τεχνολογίας VIERA CAST που έχει αναπτύξει η Panasonic μπορείτε να συνδέσετε το Blu-Ray στο οικιακό σας δίκτυο και να αντλήσετε περιεχόμενο από τον υπολογιστή σας ή από το internet. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας videos από το YouTube ή να προβάλλετε βίντεο, μουσική και φωτογραφίες από άλλες συσκευές μέσω Ethernet, δηλαδή με σύνδεση με καλώδιο, στην ειδική θύρα της συσκευής.

Παράλληλα, η συσκευή είναι εξοπλισμένη και με HDMI για την μεταφορά της εικόνας και του ήχου ξεχωριστά, για να έχετε την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου που έχει επιτευχθεί ποτέ ακόμη και σε συμβατικά Blu-ray (2D).

Η συσκευή κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση, στην ενδεικτική τελική τιμή λιανικής των 189 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v