Νέα Alfa Romeo Junior: Ιταλικό B-SUV με 29.900 ευρώ

Το B-SUV της ιταλικής μάρκας παρουσιάζει τις δύο εκδόσεις του και στην Ελλάδα, ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες των οδηγών τη σημερινή εποχή.

Νέα Alfa Romeo Junior: Ιταλικό B-SUV με 29.900 ευρώ

Ξεκίνησε και στην Ελλάδα η εμπορική καριέρα της νέας Alfa Romeo Junior. Το B-SUV της ιταλικής μάρκας, λανσάρεται σε δυο εκδόσεις, την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που αποδίδει 156 ίππους και έχει αυτονομία έως 410 χλμ. και την ηπία υβριδική απόδοσης 136 ίππων με αυτόματο κιβώτιο. Προς το τέλος της χρονιάς θα λανσαριστεί και η κορυφαία έκδοση Veloce με ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 280 ίππων και έντονο σπορ χαρακτήρα.

Υψηλή ψηφιακή τεχνολογία

Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος σε όλες τις εκδόσεις. Η έκδοση Core μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, 17άρες ζάντες αλουμινίου με διαμαντέ φινίρισμα (18” στην ηλεκτρική έκδοση), ενεργό cruise control, κιβώτιο ταχυτήτων με paddles αλλαγών και λειτουργία coasting (στην υβριδική έκδοση), συνθετικό δερμάτινο τιμόνι, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτόνομο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και δικυκλιστών. Η εκκίνηση γίνεται χωρίς κλειδί και οι προβολείς είναι τεχνολογίας LED, ενώ την υψηλή ψηφιακή τεχνολογία υποστηρίζουν το connectivity box μαζί με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25” και το infotainment με οθόνη αφής 10,1” που διαθέτει ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto.

Μαύρο body kit

Η ακόμα πλουσιότερη Speciale προσθέτει αναγνώριση των οδικών σημάτων, μαύρο body kit, κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές, ενεργή διατήρηση στην λωρίδα κίνησης και λειτουργία Stop&Go, είσοδο χωρίς κλειδί, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, αναγνώριση τυφλού σημείου, ατμοσφαιρικό φωτισμό στην καμπίνα και σύστημα πλοήγησης, καθώς και 18άρες ζάντες και για την υβριδική έκδοση.

Πινελιές εξατομίκευσης

Τα πακέτα Tech, Tech Lite, Tech Speciale, Tech Speciale Lite, Performance και Premium εξασφαλίζουν άφθονες πινελιές εξατομίκευσης, ενώ διατίθενται και στοιχεία όπως ηλεκτρική ηλιοροφή και διχρωμία με μαύρη οροφή, προκειμένου κάθε ιδιοκτήτης να ικανοποιεί το προσωπικό του γούστο.

Κορυφαία έκδοση θα είναι η Veloce, με το ηλεκτρικό σύστημα των 280 ίππων. Στοιχεία όπως το μπλοκέ διαφορικό, η χαμηλωμένη ανάρτηση κατά 25 χιλ. σε σχέση με τις υπόλοιπες Junior, η κρεμαγέρα με λόγο 14,6:1, οι 20άρες ζάντες και τα φρένα με τους τεράστιους δίσκους και τις μονομπλοκ τετραπίστονες δαγκάνες, χαρακτηρίζουν τη Junior Veloce.

Ο τιμοκατάλογος της νέας Alfa Romeo Junior ξεκινά από τα 29.900 ευρώ(ήπια υβριδική έκδοση 136 ίππων). Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση των 156 ίππων έχει αρχική τιμή 30.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά Γ΄ Κύκλος».

Σε όλες τις Junior προσφέρεται 4ετής εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και οδική βοήθεια, ενώ στις ηλεκτρικές το σύστημα κίνησης και η μπαταρία καλύπτονται από 8 έτη. Όπως σε όλες τις Alfa Romeo παρόν είναι και το ψηφιακό πιστοποιητικό NFT που καταγράφει αδιάβλητα όλες τις πληροφορίες χρήσης και συντήρησης κάθε αυτοκινήτου, προστατεύοντας τη μεταπωλητική του αξία.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v