Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας

Ο 52χρονος δικηγόρος κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Απόστολος Λύτρας και παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή Κορυδαλλού, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Νωρίτερα, ο ποινικολόγος, μετά την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, για το σκέλος της υπόθεσης που αφορά τη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του η σύζυγός του.

Ο ίδιος εμφανίστηκε στην Αστυνομία την Τετάρτη το απόγευμα μετά την έκδοση του εντάλματος και σήμερα οδηγήθηκε στα δικαστήρια από όπου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παίρνει τον δρόμο για την φυλακή.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους όταν πήγε να παραδοθεί, ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε: «Άκουσα ότι βγήκε ένταλμα σύλληψης και ήρθα μόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά απορώ. Ήταν πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο. Έχοντας άριστη σχέση με τη Σοφία, τη σύζυγό μου, δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Υπήρχε ένα μήνυμα ότι θα περάσει η Εύα να πάρει κάποια πράγματα. Της έστειλα ένα μήνυμα αλλά δεν απάντησαν. Λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε θεώρησαν ότι δεν θα γίνει τίποτα. Το ίδιο και με την πρώην σύζυγό μου και τον Γιώργο τον δικηγόρο. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό. Θα πληρώσω για το λάθος μου. Φτάνουμε στην υπερβολή. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν έχει συμβεί άλλο περιστατικό. Αυτό που έχω να πω είναι ότι υπάρχουν τρία παιδιά. Δεν περιμένω από εσάς τους δημοσιογράφους να το σεβαστείτε. Οι δικοί μου άνθρωποι που θα με ακούσουν θα καταλάβουν. Η ευθύνη είναι δική μου δεν είναι οικογενειακή».

Ο Απόστολος Λύτρας δεν έχει παραβιάσει κανέναν περιοριστικό όρο, δήλωσε από την πλευρά του ο συνήγορος του γνωστού ποινικολόγου Πέτρος Πανταζής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Πανταζής σημείωσε ότι έχουν επιβληθεί συγκεκριμένοι περιοριστικοί όροι, να μετοικίσει, να μην προσεγγίζει το θύμα και να λάβει συμβουλευτική υποστήριξη.

Πρόσθεσε ότι ο κ. Λύτρας έπρεπε να πάρει κάποια ρούχα και προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι του, γι' αυτό και υπήρξε επικοινωνία με την παθούσα, όχι από τον κ. Λύτρα, όπως είπε ο κ. Πανταζής, για να μεταβεί η κόρη του με τη μητέρα της, πρώην σύζυγο του ποινικολόγου, να παραλάβουν τα πράγματα.

«Πήγαν, λοιπόν, μετά από επικοινωνία με το θύμα με μηνύματα, προκειμένου να πάρουν τα πράγματα. Όταν έφτασαν, ενεργοποιήθηκε το panic button, δεν ξέρω για ποιον λόγο», είπε ο κ. Πανταζής.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v