Τιμή σοκ για το BYD Atto 3

Το νέο ηλεκτρικό SUV διατίθεται σε μια άκρως ελκυστική τιμή, ετοιμοπαράδοτο, στα 26.525 ευρώ.

Τιμή σοκ για το BYD Atto 3

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ανακοινώνει ότι το ηλεκτρικό SUV, Atto 3, είναι τώρα διαθέσιμο στην εξαιρετικά ελκυστική τιμή των 26.525 ευρώ, ετοιμοπαράδοτο, με δωρεάν service για τα πρώτα 3 χρόνια.

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επωφεληθεί άμεσα από την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά Γ’ Κυκλος» καθώς το βασικό μοντέλο της μάρκας είναι ετοιμοπαράδοτο. Το όφελος μεγιστοποιείται από την επιπλέον ειδική προσφορά των 3.000 ευρώ «Euro 2024 Electric Bonus», για αυτοκίνητα που θα παραγγελθούν έως τις 31 Ιουλίου 2024, καθιστώντας το Atto 3 μία ξεχωριστή επιλογή στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων.

Μετά την κρατική επιδότηση και την προωθητική ενέργεια το συνολικό όφελος για τον πελάτη φθάνει τα 12.000 ευρώ, συνυπολογίζοντας τα 3 έτη δωρεάν service.

Τελευταίες καινοτομίες

Eίναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις, ασφάλεια και άνεση.

• Αυτονομία: Έως 420 χιλιόμετρα συνδυασμένη αυτονομία με μία φόρτιση ή 565 χιλιόμετρα στην πόλη.

• Ασφάλεια: Με 7 αερόσακους, περισσότερα από 20 συστήματα ασφάλειας και 5 αστέρια στην αξιολόγηση EuroNCAP.

• Άνεση: Ευρύχωρο εσωτερικό, υπερπλήρης εξοπλισμός και προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Οθόνη infotainment 12,8" ηλεκτρικά περιστρεφόμενη

Στον υπερπλήρη εξοπλισμό της έκδοσης Comfort, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται στοιχεία όπως το μεταλλικό χρώμα, η μεγάλη ανοιγόμενη ηλιοροφή, LED φώτα εμπρός και πίσω, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, επενδύσεις καθισμάτων από δέρμα Vegan, ηλεκτρική ρύθμιση εμπρός καθισμάτων, πίνακας οργάνων 5" TFT fullLCD, οθόνη infotainment 12,8" ηλεκτρικά περιστρεφόμενη, σύστημα πλοήγησης, περιφερειακή επόπτευση χώρου με κάμερες 360°, αντλία θερμότητας, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός – πίσω, Adaptive Cruise Control, Blind Spot Detection και πολλά ακόμα.

Όλα τα μοντέλα BYD συνοδεύονται στάνταρ με πλήρη εγγύηση κατασκευαστή διάρκειας 6 ετών/150.000 χλμ., εγγύηση 8 ετών/200.000 χλμ. για τη μπαταρία, καθώς και εγγύηση 8 ετών/150.000 χλμ. για τον ηλεκτροκινητήρα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v