Ο Σπανός πήρε και την Seres

Η εταιρία πολυτελών αυτοκινήτων Seres εισάγεται πλέον στην Ελλάδα από την επιχείρηση Σπανός.

Ο Σπανός πήρε και την Seres

Η Seres ιδρύθηκε το 1986, σαν μια βιομηχανική επιχείρηση βασισμένη στην τεχνολογία με βασική δραστηριότητα τα οχήματα νέας ενεργειακής τεχνολογίας.
Απασχολεί περισσότερα από 16.000 άτομα, είναι εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο και συγκαταλέγεται στις 500 κορυφαίες κινεζικές επιχειρήσεις. Η δραστηριότητά της περιλαμβάνει έρευνα και ανάπτυξη, κατασκευή, πωλήσεις και τεχνική υποστήριξη οχημάτων νέας ενεργειακής τεχνολογίας και ηλεκτρικών εξαρτημάτων τριών τομέων (μπαταρία, ηλεκτροκίνηση, ηλεκτρικός έλεγχος), κατασκευή παραδοσιακών οχημάτων και βασικών εξαρτημάτων.

Αύξηση εσόδων

Το 2022 πραγματοποίησε λειτουργικά έσοδα 4,35 δις ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 104% από έτος σε έτος. Μεταξύ αυτών, η επιχείρηση νέων ενεργειακών οχημάτων πραγματοποίησε ετήσια έσοδα 3,18 δις ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 482,8% σε ετήσια βάση, αντιπροσωπεύοντας το 73,1% των λειτουργικών εσόδων της εταιρείας. Καθώς ο βασικός κινητήρας ανάπτυξης της δραστηριότητας των νέων ενεργειακών οχημάτων της εταιρείας συνέχισε να αποδίδει, η σωρευτική παραγωγή και οι πωλήσεις νέων ενεργειακών οχημάτων για το έτος 2022 ήταν 139.132 μονάδες και 135.054 μονάδες αντίστοιχα, σημειώνοντας αύξηση 233,6% και 225,9% σε ετήσια βάση. Τα αποτελέσματα αυτά είναι πολύ μεγαλύτερα από τον μέσο όρο του κλάδου.

Καινοτομία

Η Seres επέμενε πάντα στην καινοτομία, τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και την εμπορική επιτυχία. Τηρώντας την αποστολή της «Προώθησης του μετασχηματισμού της ενέργειας της αυτοκινητοβιομηχανίας και της δημιουργίας μιας έξυπνης κινητικότητας ζωής», η εταιρεία ασχολείται εντατικά με την τεχνολογική καινοτομία, εστιάζοντας στην τεχνολογική έρευνα και κατέχει ηγετική θέση σε τρεις ηλεκτρικές τεχνολογίες, την τεχνολογία επέκτασης της αυτονομίας, την ηλεκτρονική και την ηλεκτρική αρχιτεκτονική.

Ψηφιοποίηση και ευφυΐα

Διαθέτει κορυφαίες έξυπνες δυνατότητες παραγωγής. Με την ψηφιοποίηση και την ευφυΐα το Seres Auto Intelligent Factory υιοθετεί προηγμένο σύστημα διαχείρισης λειτουργιών κατασκευής και διαδικασία κατασκευής και πραγματοποιεί μεγάλης κλίμακας προσαρμοσμένη παραγωγή γρήγορα και με ακρίβεια με διαδικτυακή απόκριση σε πραγματικό χρόνο. Το εργοστάσιο εφαρμόζει αυστηρά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου και 100% αυτοματοποιημένη παραγωγή βασικών διαδικασιών.

Τα οχήματα της εταιρείας εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο και οι δύο μάρκες της, Seres και Dfsk, έχουν εξαχθεί στη Γερμανία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ έχει κατασκευάσει και ένα εργοστάσιο στην Ινδονησία.

Το 2003 σύναψε κοινοπραξία με την Dongfeng για την παραγωγή αυτοκινήτων, που είναι ένα μοντέλο μικτού συστήματος στην αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας, και το 2020, οι δύο πλευρές εμβάθυναν τη στρατηγική τους συνεργασία, η οποία έχει αναδειχθεί από θυγατρική σε μετοχική εταιρεία, με αποτέλεσμα η Dongfeng να έχει γίνει σημαντικός μέτοχος μετά την αναδιοργάνωση.

Huawei

Το 2021, πρωτοστάτησε στη βαθιά διασυνοριακή ολοκλήρωση των κοινών επιχειρήσεων με την Huawei, και οι δύο πλευρές έδωσαν πλήρη σημασία στις αντίστοιχες δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν σε βάθος συνεργασία όσον αφορά τη βασική τεχνολογία, τα προϊόντα και τα κανάλια διανομής. Ταυτόχρονα, έχει δημιουργήσει μια μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία με την CATL, μια κορυφαία εταιρεία καινοτομίας και τεχνολογίας, για να παρέχει ισχυρή εγγύηση για την παράδοση των νέων ενεργειακών οχημάτων της εταιρείας.

Ακεραιότητα και αξιοπιστία

Προς το παρόν, η εταιρεία ασκεί σε βάθος τις βασικές αξίες «όλα για χάρη των χρηστών, με ακεραιότητα και αξιοπιστία, κοινή χρήση αξίας». Επιδιώκει ανάπτυξη υψηλής ποιότητας, επιδιώκει πράσινο και χαμηλές εκπομπές άνθρακα, εκπληρώνει ενεργά την κοινωνική της ευθύνη, συμμετέχει ενεργά σε δωρεές κοινωνικής πρόνοιας, ανακούφιση από καταστροφές, καταπολέμηση της φτώχειας, αγροτική αναζωογόνηση και άλλες δραστηριότητες και καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να πραγματοποιήσει το όραμα «να γίνει μια παγκόσμια επιχείρηση έξυπνων αυτοκινήτων».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v