O Ιβάν Γιοβάνοβιτς νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θα αναλάβει τις τύχες της Εθνικής ομάδας της χώρας μας με τις ευχές όλων των υγιών φιλάθλων να τον συνοδεύουν.

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου

Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη μπορούν πλέον να πουν οι ποδοσφαιρόφιλοι μετά την ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα δύο επόμενα χρόνια. Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ ήρθε σε συμφωνία με τον 61χρονο πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού ο οποίος θα αναλάβει άμεσα τα νέα καθήκοντά του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του στη Νίκη Βόλου, ενώ πέρασε δύο φορές από τον πάγκο του Γηραιού, ενδιάμεσα και της Παναχαϊκής, από το 2007 έως το 2013. Ο Σέρβος προπονητής γνώρισε μέρες και νύχτες δόξας και τίτλων στο κυπριακό ποδόσφαιρο και τον ΑΠΟΕΛ, πριν συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ. Από το 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2024 ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, με τον οποίο κατέκτησε ένα Κύπελλο και διεκδίκησε μέχρι τέλους το περυσινό πρωτάθλημα, αφού προηγουμένως είχε επαναφέρει τους Πράσινους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την πρώτη του σεζόν στο τριφύλλι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v