Από 23.000 ευρώ το αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500e

O τιμοκατάλογος του ιταλικού αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου μειώνεται σημαντικά χάρη στην κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Από 23.000 ευρώ το αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500e

Δελεαστικότερη έγινε η πρόταση για την απόκτηση του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου Fiat 500e, μετά την υψηλότερη μέχρι τώρα κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» και του Eco Bonus της Fiat. Πλέον ο τιμοκατάλογος του ιταλικού αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου ξεκινά από τα 23.000 ευρώ.

Με τρία αμαξώματα (ΗΒ, Cabrio και 3+1), η νέα σειρά του δημοφιλούς μοντέλου αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό τα προνόμια που προσφέρει το κρατικό πρόγραμμα επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά Κύκλος Γ΄» κάνοντας πιο προσιτή την απόκτηση ενός σύγχρονου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Κινείται από κινητήρα 118 ιππων και τροφοδοτείται από μπαταρία 42 kWh.

Το θρυλικό όνομα 500 της Fiat συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο χώρο της αυτοκίνησης, αυτή τη φορά με την αμιγώς ηλεκτρική γενιά, η οποία αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή στην κατηγορία της στην Ευρώπη. Η νέα σειρά του ηλεκτρικού 500 έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παρουσία του μοντέλου. Δίπλα στο ξεχωριστό στιλ, την ευελιξία, την υψηλή τεχνολογία και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, η νέα σειρά κάνει πραγματικότητα την «ηλεκτρική εξατομίκευση».

Χάρη στην επιλογή τριών αμαξωμάτων (hatchback, cabrio και 3+1), η νέα σειρά του ηλεκτρικού 500 δίνει τη δυνατότητα εξατομίκευσης με έναν ιδιαίτερα απλό και πρακτικό τρόπο. Ο αγοραστής δεν έχει παρά να διαλέξει αμάξωμα, χρώμα και το πακέτο εξοπλισμού (ή το συνδυασμό πακέτων) που επιθυμεί, δημιουργώντας το δικό του ηλεκτρικό 500.

Επιπλέον του πλούσιου εξοπλισμού και των πολυάριθμων λύσεων εξατομίκευσης, το ηλεκτρικό 500 συνεχίζει να προσφέρει αυτονομία που φτάνει έως και τα 460 χλμ. σε αστικές συνθήκες (320 χλμ. σε μικτές συνθήκες) με μία φόρτιση. Την ίδια στιγμή ο ενσωματωμένος φορτιστής δίνει τη δυνατότητα φόρτισης 0-80% -σε κατάλληλο δίκτυο με ταχυφορτιστή- σε μόλις 35 λεπτά, ενώ 5 λεπτά αρκούν για την ανάκτηση αυτονομίας 50 χλμ.

Η νέα σειρά διατηρεί στο ακέραιο και την προσέγγιση της μάρκας για την προσφορά έξυπνων, προηγμένων, αλλά και προσιτών λύσεων αυτοκίνησης, με τις τιμές της νέας σειράς του ηλεκτρικού 500 να ξεκινούν από τις 23.000 ευρώ.

Tο σύνολο της νέας σειρά του μοντέλου καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ., ενώ η κάλυψη της μπαταρίας είναι 8ετης και για έως 160.000 χλμ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v