Αυτό είναι το πιο δημοφιλές SUV της ελληνικής αγοράς

Στην πρώτη θέση των πωλήσεων της κατηγορίας των SUV βρέθηκε το δημοφιλές μοντέλο 2008 της Peugeot.

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές SUV της ελληνικής αγοράς

Ο αγώνας των αυτοκινητοβιομηχανιών να κατακτήσουν την αγορά συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Στην Ελλάδα οι μάρκες εφαρμόζουν συνεχώς νέα προγράμματα για να αυξήσουν το μερίδιο τους και να ενισχύσουν την θέση τους.

Το 2024, η Peugeot πρωταγωνιστεί στη τοπική αγορά και κατάφερε να φέρει στην πρώτη θέση των πωλήσεων της κατηγορίας των SUV, το δημοφιλές μοντέλο 2008.

Ειδικότερα, το πρώτο 5μηνο του έτους, το Peugeot 2008, αναδείχθηκε ο νικητής στα SUV. Οι ταξινομήσεις του Peugeot 2008 άγγιξαν τις 2.739 και το γαλλικό SUV είναι το δημοφιλέστερο SUV της Ελληνικής αγοράς ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Επιπλέον, παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων στα Β-SUV αγγίζοντας ένα μερίδιο της τάξεως 14,2%, στην πιο δημοφιλή κατηγορία της αγοράς, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την δυναμική της γαλλικής μάρκας.

Ειδικότερα, η πρωτιά του 2008 στην κατηγορία των SUV αποδεικνύει ότι αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για τους ιδιώτες αγοραστές όσο και για εταιρίες, αφού ξεχωρίζει για την ευρεία γκάμα κινητήρων (εκδόσεις βενζίνης, hybrid και αμιγώς ηλεκτρική), τις επιδόσεις σε συνδυασμό με την οικονομία χρήσης, την  αίσθηση οδηγικής απόλαυσης και το γοητευτικό σχεδιασμό του.

Το Peugeot 2008, όπως όλα τα μοντέλα της γαλλικής μάρκας, καλύπτεται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 8 χρόνια για τις μπαταρίες των ηλεκτρικών εκδόσεων, ενώ συνοδεύεται με 5 χρόνια δωρεάν Οδική βοήθεια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v