Αυτό το καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου θα είναι μαγικό

Φέτος το καλοκαίρι στρωνόμαστε στον Κήπο του Μεγάρου απολαμβάνοντας αγαπημένους καλλιτέχνες κάτω από τα αστέρια.

Αυτό το καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου θα είναι μαγικό

Για ακόμα ένα καλοκαίρι, ο αγαπημένος Κήπος του Μεγάρου ανοίγει και μας υποδέχεται με μια σειρά συναυλιών με αγαπημένους καλλιτέχνες, για μουσικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό, στην πιο δροσερή γωνιά της πόλης.

Αναγνωρισμένες ελληνικές ορχήστρες, world music από γνωστά ελληνικά σχήματα, ελληνική και ξένη ποπ από ερμηνευτές με ξεχωριστές φωνές, έντεχνο τραγούδι, συμπεριλαμβάνονται στο φετινό, πλούσιο πρόγραμμα που δεν θα αφήσει κανέναν μουσικόφιλο παραπονεμένο.

Φέτος μάλιστα, θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε διάσημες ταινίες του βωβού κινηματογράφου με συνοδεία ζωντανής μουσικής, καθώς και προβολές εντυπωσιακών παραγωγών από φημισμένα κέντρα συμφωνικής μουσικής και λυρικά θέατρα της Ευρώπης, με τα πιο λαμπρά αστέρια του διεθνούς μουσικού στερεώματος, αλλά και υπαίθριο θέατρο σκιών για όλη την οικογένεια.

Και μη ξεχνάμε τη μεγάλη Γιορτή της Μουσικής, στις 21 Ιουνίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πιο αναλυτικά, πρεμιέρα για τον Κήπο στις 10 Ιουνίου κάνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη λέγοντάς μας «Καλό καλοκαίρι», ενώ στις 13 Ιουνίου θα προβληθούν μαγνητοσκοπημένες συναυλίες και παραστάσεις όπερας της UNITEL, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και διανομής πολιτιστικού περιεχομένου, με μεγάλες ορχήστρες, μεγάλους μαέστρους και ερμηνευτές. Οι προβολές θα επαναληφθούν στις 25 Ιουνίου 1η και 8 Ιουλίου.

Στις 14 Ιουνίου ο Κ. ΒΗΤΑ παρουσιάζει το «Καλοκαίρι 2024» με όλα τα αγαπημένα του κομμάτια, ενώ στις 16 Ιουνίου ο Θοδωρής Μαραντίνης ετοιμάζεται για ένα «Πάρτι στον Κήπο».

Στις 18, 19, 26 & 27 Ιουνίου, 2 & 3 Ιουλίου, ο Καραγκιόζης επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου από τον Θίασο Ηλία Καρελλά, ενώ στις 20 Ιουνίου ο Πάνος Μουζουράκης μας λέει «Μεγαλώνω» σε ένα λάιβ που θα συζητηθεί.

Στις 21 Ιουνίου, η Γιορτή της Μουσικής βρίσκει στον Κήπο την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, παρέα με τον Σύλλογο Δημοτικής Μουσικής Δόμνα Σαμίου και το συγκρότημα Babo Κoro, ενώ στις 8 Ιουνίου ο μόνιμος κάτοικος του Κήπου Κωστής Μαραβέγιας θα μας υποδεχτεί με τα αγαπημένα του τραγούδια και στις 6 Ιουλίου οι Burger Project και οι Φίλοι τους θα κάνουν ένα «Πάρτι στον Κήπο του Μεγάρου», για όλη την οικογένεια.

Στις 9 Ιουλίου ο Γιώργος Περρής μας λέει «Αυτό μόνο» και μας υποδέχεται για να τραγουδήσουμε μαζί του, ενώ τις 10 Ιουλίου ανήμερα των γενεθλίων μου, ο Στάθης Άννινος και οι καλεσμένοι του παρουσιάζουν «Το εργαστήρι του Δρ. Καλιγκάρι».

Info:

Εισιτήρια

Γενική είσοδος | 15 €

Παραστάσεις Καραγκιόζη και πάρτι Burger Project & Φίλοι | 10 €

Είσοδος ελεύθερη

Προβολές UNITEL και Γιορτή της Μουσικής 

210 72 82 333 | www.megaron.gr

Ώρες έναρξης των εκδηλώσεων

Πάρτι Burger Project & Φίλοι | 18:00

Γιορτή της Μουσικής | 20:00

Προβολές Unitel και παραστάσεις Καραγκιόζη | 20:30

Συναυλίες & προβολή βωβής ταινίας με ζωντανή μουσική | 21:00

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v