Το νέο Lexus LBX είναι σχεδιασμένο για να προσελκύσει το νεανικό κοινό

Το νέο compact SUV Lexus LBX απευθύνεται στα ατίθασα νιάτα, προσφέροντας την απόλυτη οδηγική εμπειρία.

Το νέο Lexus LBX είναι σχεδιασμένο για να προσελκύσει το νεανικό κοινό

Το νέο compact SUV Lexus LBX στοχεύει σε μια νέα κατηγορία για την πολυτελή μάρκα στην Ευρώπη. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσελκύσει ένα πιο νεανικό, πιο μοντέρνο κοινό. Η νέα Premium Casual αισθητική έρχεται να ενισχύσει την υπάρχουσα εδραιωμένη κορυφαία αισθητική της φίρμας. Αναμένεται να γίνει άμεσα πολύ δημοφιλές μοντέλο στην ευρωπαϊκή γκάμα της πολυτελούς μάρκας.

Η νέα γενιά Lexus Hybrid Electric έρχεται στο Lexus LBX με ανανεωμένο εξαιρετικής απόδοσης και υψηλής απόκρισης υβριδικό κινητήρα 1.5 και ισχύ 136 ίππους.

Προδιαγραφές εξοπλισμού «Ανώτερης Κατηγορίας» και εκτεταμένες δυνατότητες εξατομίκευσης με εναλλακτικές εκδόσεις «Ατμόσφαιρας» στη θέση των παραδοσιακών επιπέδων εξοπλισμού.

Άνεση και αυτοπεποίθηση

Η οδηγική εμπειρία αποτελεί πρωταρχικό στοιχείο της απήχησης του LBX στους οδηγούς. Για τον λόγο αυτό η ομάδα εξέλιξης έχει καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες θέλοντας να διασφαλίσει ότι τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν την Οδηγική Υπογραφή Lexus (Lexus Driving Signature) - συνεχής έλεγχος, άνεση και αυτοπεποίθηση - προσφέρονται σε ένα compact μεγέθους αυτοκίνητο. Αξιοσημείωτες αλλαγές είναι οι θεμελιώδεις τροποποιήσεις στην παγκόσμια πλατφόρμα GA-B, η αύξηση του μεταξονίου και του μετατροχίου και η ενίσχυση της ακαμψίας του αμαξώματος. Οι συμπαγείς διαστάσεις, η ρύθμιση της ανάρτησης, τα φρένα και το σύστημα διεύθυνσης διαδραματίζουν το καθένα τον δικό του ρόλο στη δημιουργία ενός αυτοκινήτου που ανταποκρίνεται άμεσα και πιστά στις εντολές του οδηγού.

Ισχυρή, γραμμική επιτάχυνση

Το νέο, αυτοφορτιζόμενο Hybrid Electric σύστημα κίνησης 1.5, είναι ρυθμισμένο για ισχυρή, γραμμική επιτάχυνση από τη στιγμή εκκίνησης. Αυτό ενισχύει την ευελιξία στις χαμηλές ταχύτητες που είναι το ζητούμενο κατά την οδήγηση σε ένα αστικό περιβάλλον. Μία νέα μικρότερη και ελαφρύτερη διπολική υβριδική μπαταρία νικελίου-υδριδίου μετάλλου παρέχει ταχύτερη απόκριση, ενώ ο ειδικός σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των θορύβων και κραδασμών από τον δρόμο εξασφαλίζει μία ήρεμη και αθόρυβη εμπειρία ταξιδιού όπως αρμόζει σε ένα premium μοντέλο.

Οδηγοκεντρικό cockpit

Στο εσωτερικό, η έμφαση δίνεται στην εμπλοκή του οδηγού με ένα οδηγοκεντρικό cockpit βασισμένο στη φιλοσοφία Tazuna της πολυτελούς εταιρείας.

Τα χειριστήρια και οι πηγές πληροφοριών είναι διατεταγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να απαιτούνται μόνο μικρές κινήσεις των χεριών και των ματιών για τη διαχείρισή τους, με αποτέλεσμα η προσοχή του οδηγού να παραμένει εστιασμένη στον δρόμο. Η καμπίνα αποπνέει μία ελαφριά και ανοιχτή αίσθηση με εξαιρετική ορατότητα και έναν πίνακα οργάνων που «αγκαλιάζει» ομαλά τα πάνελ των θυρών.

Προσωπικό στυλ

Ακολουθώντας έναν διαφορετικό δρόμο με το LBX, η μάρκα υιοθέτησε μια νέα προσέγγιση για τη δημιουργία της γκάμας εκδόσεων, εισάγοντας επιλογές που αντικατοπτρίζουν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι σημερινοί οδηγοί αναζητούν αυτοκίνητα που ταιριάζουν στο προσωπικό στυλ και τον χαρακτήρα τους.

Το LBX είναι το πρώτο μοντέλο της φίρμας που κατασκευάζεται στο εργοστάσιό της στην Iwate της ανατολικής Ιαπωνίας, μια εγκατάσταση που έχει επωφεληθεί από τις επενδύσεις της Toyota Motor Corporation οι οποίες θα βοηθήσουν στην αναγέννηση μιας περιοχής που υπέστη καταστροφές από τον σεισμό και το τσουνάμι του Τοχόκου το 2011.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v