Οι Comeback Kid ζωντανά στο Arch

Η αδρεναλίνη και η ενέργεια της hardcore punk σκηνής ζωντανεύει στην καρδιά της Αθήνας με την επιστροφή των Καναδών Comeback Kid.

Οι Comeback Kid ζωντανά στο Arch

Με πάνω από δύο δεκαετίες στην πλάτη τους, οι Comeback Kid έχουν καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιδραστικές hardcore punk μπάντες της γενιάς τους. Με αμέτρητα sold-out shows σε όλο τον κόσμο και μια συλλογή από αξέχαστα κομμάτια όπως τα "Wake the Dead", "Broadcasting", και "Die Knowing", οι Comeback Kid υπόσχονται μια συναρπαστική εμπειρία στο κοινό τους.


Η συναυλία στην Αθήνα στις 9 Μαΐου θα είναι μια ευκαιρία για όλους τους λάτρεις του σκληρού ήχου να απολαύσουν ένα live που θα αποδεικνύει γιατί οι Comeback Kid θεωρούνται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης Hardcore punk σκηνής.


Μαζί τους και οι Desolated.


Οι Desolated είναι ένα Αγγλικό πενταμελές hardcore συγκρότημα, εμπνευσμένο στιχουργικά από προσωπικές τύψεις και εμπειρίες, που περιοδεύει σε όλο τον κόσμο, προωθώντας το μήνυμά τους.


Πρόκειται για ένα συγκρότημα με εκτεταμένη παρουσία, ασταμάτητη ορμή και πάθος.


Οι Desolated έχουν πολλές κυκλοφορίες στο όνομά τους, για να μην αναφέρουμε και τις αμέτρητες παραστάσεις, από μικρά gigs στο υπόγειο τους, μέχρι εμφανίσεις σε main stages από μεγάλα διεθνή φεστιβάλ.


Opening Act: Detestment

Πέμπτη 9 Μαίου 2024
Πόρτες 20:30
ARCH CLUB, Λ.Κωνσταντινουπόλεως 111-Βοτανικός
Tickets:
Early Bird: 24€ - SOLD OUT
Pre-sale: 27€
Door: 29€

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v